Nova vest
Košarka

Četvrtak, 09.05.2013.

18:06

Barcokas: Timskim duhom do trofeja

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas uzda se u timski duh svog tima i dve zvezde ovogodišnje Evrolige, Kostasa Papanikolaua i Vasilisa Spanulisa.

Izvor: MS

Autor: MS

Default images

U polufinalu Fajnal fora u Londonu Olimpijakos igra sa CSKA, u reprizi prošlogodišnjeg finala.

Trener Pirejaca Barcokas je ponosan na svoje igrače zbog plasmana na završni turnir.

Veoma sam ponosan što smo u četiri najbolja tima u Evropi. Uz to imamo ’zvezdu u usponu’ Kostasa Papanikolaua i MVP Evrolige Vasilisa Spanulisa, a to je sve zbog dobrog rada i timskog duha našeg tima. Naša borbenost i motivacija je velika i to je nabolji recept da bi bio najbolji”, rekao je trener ‘crveno belih’ Jorgos Barcokas.

Spanulis se složio sa konstatacijom svog trenera Barcokasa.

Utakmica sa CSKA će biti totalno drugačija od prošlogodišnjeg finala. Oba tima su promenila filozofiju igre, još su i različiti treneri i igrači. Ja mislim da je to naša šansa. Ne treba nam dodatna motivacija jer biti na Fajnal foru Evrolige je dovoljna satisfakcija”, rekao je Spanulis.

Olimpijakos 10. maja sastaje sa moskovskim CSKA, a drugi polufinalni meč je duel španskih timova Barselone i Real Madrida. Više o Fajnal foru Evrolige možete pročitati u našim temama.

Izjavu našeg centra Nenada Krstića, Realove uzdanice Rudi Fernandeza i trenera Barslone Šavi Paskvala možete videti na našem sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve