Nova vest
Košarka

Četvrtak, 09.05.2013.

17:34

Krstić: Spremni smo za Olimpijakos

Centar CSKA Nenad Krstić kaže da su njegovi saigrači i on spremni za predstojeći fajnal-for i na meč sa Olimpijakosom (petak, 18h).

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Prošle godine u finalu Pirejci su savladali Moskovljane pogotkom Printezisa u poslednjoj sekundi, iako su ‘armejci’ vodili i sa 19 poena razlike.

“Šta sam naučio prošle godine? Naučio sam kako da izgubim utakmicu u poslednjoj sekundi. Ze mene i celu ekipu to samo ružna uspomena, ali naučio sam i kako treba da se pripremim fizički i mentalno za fajnal-for”, rekao je Krstić.

“F4 je zaista jedinstven događaj, igraju se dve utakmice u tri dana, zato je psihička i fizička pripremljenost jako važna. Mislim da smo spremni, imali smo dovoljno vremena”, dodao je srpski centar, koji je izabran u idealnu petorku Evrolige.

Trener CSKA Etore Mesina izjavio je da se nada da je CSKA lošu sreću potrošio prošle sezone i dodao je:

“Nadam se da će ovaj put sreća biti na našoj strani. Kada sam 2005. godine prvi put došao u CSKA, bio sam u sličnoj sitaciji, klub je upravo izgubio finale u Moskvi. Oba puta sam dolazio posle velikih razočaranja, nisam bio potpuno svestan bola koji je klub pretrpeo. Ipak, moramo da gledamo napred, ne treba da razmišljamo o prošloj godini. Moramo da pokažemo da smo zreli”, kaže italijanski stručnjak.

U prvom polufinalu, u petak od 18 časova, sastaju se CSKA i Olimpijakos, a od 21 sat igraju Barselona i Real Madrid.

Kompletnu najavu 'fajnal fora' Evrolige pročitajte u našoj rubrici 'Teme'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve