Nova vest
Košarka

Subota, 02.03.2013.

10:55

Medžik moli Lebrona da zakucava

Medžik Džonson ponudio je da se nagrada za pobednika takmičenja u zakucavanju podigne na milion dolara kako bi Lebron Džejms učestvovao.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Džejms se nikada nije takmičio u zakucavanju, iako je demonstrirao neverovatne sposobnosti zagrevajući se uoči utakmica svog Majamija.

"Molim te Lebron, učestvuj na takmičenju. Podižem nagradu za pobednika na milion dolara. Idem svake godine da gledam zakucavanja, ali želim da vidim tebe. Milion dolara od Medžika za Lebrona", rekao je Medžik na televiziji ESPN.

Pobednik ovogodišnjeg nadmetanja u Hjustonu Terens Ros iz Toronta dobio je ček od 100.000 dolara.

Za razliku od Džejmsa koji očigledno ne želi da se takmiči u zakucavanju, jedan od najboljih košarkaša svih vremena Majkl Džordan učestvovao je dva puta, 1987. i 1988. godine i oba puta bio pobednik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
ABA

Smailagić: Bićemo još bolji

Košarkaš Partizana Alen Smailagić veruje da će ekipa ponoviti "jaku i dobru" partiju i u drugoj utakmici protiv Budućnosti koja je na programu za sedam dana.

B92

22:25

12 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu