Nova vest
Košarka

Utorak, 19.06.2012.

10:22

Čović: Pešić je trener Zvezde

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović jasno je istakao da će Svetislav Pešić ostati trener ’crveno-belih’ i u narednom periodu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Poslednjih dana, od završetka finala plej-ofa i poraza u finalu od Partizanu, mnogo se spekulisalo oko toga da li će Pešić ostati, pošto ima brojne ponude, a poslednja od njih stiže od Panatinaikosa.

Situacija je veoma jasna. Pešić je trener Crvene zvezde. Tačka“, rekao je Čović.

Na pitanje da li ima nikakvih nedoumica, Čović je rekao:

Situacija je za sada jasna, Pešić ima ugovor sa Zvezdom na dve plus jednu godinu. Kafanskim glasinama se ne bavim, niti želim da ih komentarišem“.

Pešić je rekao da nije sporna njegova želja da nastavi projekat u koji je uložio mnogo energije, ali da je prethodno potrebno videti u kom pravcu ide razvoj kluba i kakav je budžet za narednu sezonu.

Radimo dalje. Bude li novih momenata, odmah ćemo obavestiti javnost“, rekao je Čović i osvrnuo se na projekcije budžeta za narednu sezonu, „Znaće se kada budemo usvojili budžet. Samo, pre nego što izađemo u javnost bio bi red da prvoplasirani tim saopšti takve informacije. Onda na red dolazimo mi, kao drugi“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu