Nova vest
Košarka

Utorak, 13.03.2012.

21:11

Entoni nervozan, Niksi se raspadaju

Prva zvezda Njujork Niksa Karmelo ENtoni izrazio je nezadovoljstvo trenutnom igrom tima, svojim statusom, ali i svojim saigračima, prenosi Njujork Post.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Superstar Niksa je bio toliko frustriran nakon treće četvrtine u porazu od Bulsa (104:99), da je za pauzu između četvrtina predeseo sa strane, ne obraćavši pažnju šta trener Majk D'Entoni savetuje igračima.

Entoni je posle utakmice svoj potez pravdao činjenicom da je izveden iz igre i da nije počinjao posljednju četvrtinu, pa samim tim nije morao da sluša šta trener ima da kaže.

Međutim, Melo je priznao da je jako nezadovoljan trenutnim stanjem.

"Trenutno je s****. Teško je ostati koncentrisan kada ekipa gubi na ovaj način (Čikago imao 18 skokova više od Niksa). Ne mogu sve sam da uradim", prokomentarisao je Entoni koji je čak jedan, po njemu sebičan, potez saigrača Landrija Fildsa ispratio sarkastičnim pljeskom jer mu ovaj nije dodao loptu.



Osim Entonija, ni Amare Stodemajer nije presrećan u klubu što bi se moglo pokazati kao ključ ukoliko Njujork Niksi, koji su posle serije od šest uzastopnih poraza na početku marta pali na deveto mesto na Istoku, ne izbore plejof.

Njujorčani trenutno imaju 18 pobeda i 24 poraza, a do kraja regularnog dela sezone imaju da odigraju još 24 utakmice. Njihov glavni konkurent za plejof, Milvoki Baksi su se serijom od tri poede izjednačili sa Niksima u skoru.

Niksi su tokom februara imali sjajnu seriju od sedam uzastopnih pobeda čime su od 8-15 stigli do pozitivne nule. U tom periodu Entoni nije igrao zbog povrede, odsustvovao je i Stodemajer, a briljirao je otkrovenje sezone Džeremi Lin.

Da li je to samo slučajnost ili su najveće zvezde upravo i najveći problem Niksa, prosudite sami.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu