Nova vest
Košarka

Nedelja, 04.03.2012.

12:28

Fenerbahče želi Ivkovića?

Turski Fenerbahče zainteresovan je da na kraju sezone za novog trenera angažuje Dušana Ivkovića, selektora srpskog nacionalnog tima.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ivković ima važeći ugovor sa Olimpijakosom, pa bi tek po završetku šampionata u obe zemlje moglo da bude jasno koliko je ta opcija realna.

Te spekulacije su inače došle pošto se šuška da bi Neven Spahija ovih dana mogao da dobije otkaz u Fenerbahčeu, pošto je uprava turskog velikana nezadovoljna rezultatima ove sezone, u kojoj su već ostali bez nacionalnog Kupa.

Spahija je, zanimljivo, jedini trener koji je u čak šest zemalja od sedam, u kojima je radio, osvajao nacionalne titule, i to u Hrvatskoj, Sloveniji, Litvaniji, Izraelu, Španiji i Turskoj. Ipak, nije uspeo ove godine da odvede Fenerbahče na toliko željeni ‘fajnal for’ Evrolige, koji će biti u Istanbulu. Ekipu bi, navodno, do kraja sezone trebalo da vodi njegov dojučerašnji pomoćnik Ertugrul Erdogan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu