Nova vest
Košarka

Subota, 24.12.2011.

18:34

Kobi Brajant spreman za Bulse

Uprkos povredi desnog ručnog zgloba, bek Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant najverovatnije će igrati na premijernom meču sa Čikago Bulsima u nedelju.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Samo izađem na teren i igram, trudim se da ne mislim mnogo o tome”, rekao je Brajant i priznao je da je zbog povrede morao da vrši prilagođavanja, ali manja.

Kobi je u četvrtak popodne čitav trening odradio bez problema, a trener Majk Braun kaže da je Brajant trenirao kao i inače, bez ikakvih smetnji.

“Povreda nije uticala na njegovu igru, nisam uočio ništa različito, tako da on može da igra. On je veoma čvrst čovek”, rekao je Braun.

I Pau Gasol i Derek Fišer potvrdili su da će Brajant biti spreman, tako da su se prve prognoze ispostavile netačnim.

NBA liga počinje u nedelju od 18 sati. Posle duela Seltiksa i Niksa (Saša Pavlović starter), na programu su još četiri meča. Prvo će na teren Dalas Meveriksi i Majami Hit, potom igraju Los Anđeles Lejkersi i Čikago Bulsi, a zatim Oklahoma Siti Tander i Orlando Medžik, te Golden Stejt Voriors i Los Anđeles Klipers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu