Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 22.02.2010.

21:23

Evrokup: I Bilbao za četvrtfinale

U utorak se igraju utakmice četvrtog kola druge faze košarkaškog Evrokupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle ove runde, neke stvari će biti jasnije, a neke ekipe imaće priliku da već posle četiri utakmice obezbede plasman u četvrtfinale. Među njima je i Crvena zvezda, koja je u prva tri kola ostvarila pobede protiv Nimburka i Turk Telekoma na strani i Gran Kanarije kod kuće.

Crveno-beli u hali Pionir čekaju Turk Telekom, ekipu koju su u prethodnom kolu savladali veoma ubedljivo u Ankari. U drugom duelu ove grupe boriće se Nimburk i Gran Kanarija za priliku da se priključe Zvezdi u borbi za četvrtfinale.

Istu situaciju kao i Crvena zvezda ima i Bilbao, koji je ostvario tri pobede i u ovom kolu dočekuje Brose Baskets, pa bi novim trijumfom prošao u četvrtfinale. Sa trijumfom španskog tima i pobedom Paneliniosa u Trevizu protiv Benetona i Grci bi osigurali verovatno prolazak u četvrtfinale.

U grupama I i J situacija je mnogo neizvesnija. Huventud i Alba imaju po dve pobede u prva tri duela i čeka ih izuzetno težak posao protiv Arisa, odnosno Le Mana. U grupi J Hapoel, Uniks i Valensija imaju 2-1, a Galatasaraj samo minimalne šanse sa 0-3 za prolaz u četvrtfinale.

Grupa I
Aris – Alba (20:00)
Huventud – Le Man (20:45)


Grupa J
Hapoel – Uniks (18:00)
Valensija – Galatasaraj (20:30)


Grupa K
Bilbao – Brose Baskets (20:00)
Beneton – Panelinios (20:45)


Grupa L
Crvena zvezda – Turk Telekom (18:00)
Nimburk – Gran Kanarija (18:10)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve