Nova vest
Košarka

Utorak, 22.12.2009.

14:51

Vujošević: "Cilj plasman na F4"

Trener Partizana Duško Vujošević je uoči meča sa FMP-om istakao da "crno-beli" žele odbranu titule, ali da je prvi cilj plasman na završni turnir NLB lige.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Pobeda na gostovanju u Širokom Brijegu nam puno znači. Igrači su pre tri dana dobro odradili posao, a posebno me je zadovoljilo što su imali kolektivni pristup i u odbrani i u napadu", naveo je Vujošević.

Naglasivši da je prijatno iznenađen sportskom atmosferom u dvorani "Pecara", Vujošević se domaćinima zahvalio na čestitkama koje je dobio zbog priznanja za najboljeg trenera Evrolige u prošloj sezoni.

"Zadivljen sam načinom na koji se u Hercegovini prate naši uspesi na međunarodnoj sceni", rekao je trofejni strateg.

Plejmejker Aleksandar Rašić ocenio je da je sledeći rival najtrofejnijeg srpskog kluba, tim FMP-a, mlada i neugodna ekipa koja tokom sezone igra veoma promenljivo.

"Oni sigurno imaju veliki potencijal, a u duelu protiv nas očekujem da budu silno motivisani, kao i ostali naši rivali", izjavio je Rašić koji je igračku afirmaciju doživeo u FMP-u.

On je istakao da svi u Partizanu žele da vrlo uspešnu 2009. završe pobedama kako bi se, pred pauzu uoči praznika, našli na deobi druge pozicije u NLB ligi.

"Neće to, međutim, biti nimalo lak zadatak, s obzirom da je jako teško dobiti istog rivala za samo tri dana", podsetio je Rašić da će "crno-beli" sa "panterima" ukrstiti koplja i 26. decemra u odloženom susretu prvog kola regionalne NLB lige.

Utakmica između FMP-a i Partizana na programu je u sredu od 18 časova u Hali sportova u Železniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu