Nova vest
Košarka

Petak, 27.11.2015.

10:07

Rebić i Štimac: Biće vrelo u Pioniru

Plejmejker Crvene zvezde Nikola Rebić kaže pred meč sa Real Madridom u sedmom kolu Evrolige da se njegov tim neće unapred predati.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Starsport

“Dočekujemo velikana evropske košarke – biće malo drugačije u odnosu na prethodne utakmice jer igramo u Pioniru. Imamo isti skor, što je malo čudno. Ne treba pretiti Realu, ali probaćemo da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže“, rekao je Rebić.

“Ne sumnjam da ćemo imat ogromnu podršku publike, drugačija je ovde atmosfera nego u Areni. Mislim da je Real za sve nas dodatni motiv, znamo kako je bilo u Pioniru na nekoliko mečeva prošle godine, i sa nestrpljenjem čekamo meč“, dodao je 20-godišnji plej.

I centar Vladimir Štimac saglasan je u tome da će u Pionitu biti izuzetan ambijent.

“Dolazi nam prvak Evrope, najbolja ekipa u Evropi i taj rezultat nije realan, to što imaju samo dve pobede do sada. Biće teška utakmica, ali borićemo se i daćemo sve od sebe – sigurno nećemo da se predajemo samo zato što je došao Real.Biće vrelija atmosfera, tribine su malo drugačije, skučeno je – očekujemo super atmosferu i veliku podršku“, kaže Štimac.

Utakmica Crvena zvezda – Real igra se od 20 časova, a obe ekipe do sada imaju skor od dve pobede i četiri poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu