Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.09.2011.

16:35

Jasikevičijus se vraća u PAO?

Iskusni litvasnki plejmejker Šarunas Jasikevičijus mogao bi da se posle godinu dana odsustva vrati u redove Panatinaikosa.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Njegova supruga i kćerka već žive u Atini, a on želi da bude bliže porodici te je počeo pregovore sa upravo grčkog i evropskog šampiona za koji je nastupao od 2007. do 2010. godine.

Jasikevičijus je prošlu sezonu počeo u domovini, u redovima Lijetuvos Ritasa, a završio je osvajanjem titule u Turskoj sa istanbulskim Fenerbahčeom.

“Verujem da ću se vratiti u Panatinaikos! Pričao sam sa ljudim iz kluba, još ništa se zvanično nije desilo, nisam potpisao ugovor, ali bi narednih dana moglo doći do ozvanićenja saranje“, rekao je 36-godišnji plej za litvanske medije.

Jasikevičijus je karijeru počeo 1998. godine u Ritasu, a potom je nastupao za Olimpiju, Barselonu, Makabi, Indijana Pejserse, Golden Stejt Voriorse, PAO i Fenerbahče.

Bio je MVP finala ACB lige, Evropskog prvenstva 2003, iste godine i najbolji igrač Evrope, 2005 MVP fajnal fora Evrolige, 2007. je izabran među 35 najboljih evropskih košakaša u istoriji, a prošle godine u tim decenije Evrolige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu