Nova vest
Košarka 0

17.6.2024.

15:48

Slukas i Janakopulos ne prestaju da provociraju Olimpijakos

Kostas Slukas i Dimitris Janakopulos ironično su se zahvalili Olimpijakosu na tome što su prošlog leta dozvolili 34-godišnjem plejmejkeru da "crveno-beli" deo Atine zameni "zelenim".

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Slukas je pojačao Panatinaikos gde je odmah postao i kapiten i već u prvoj sezoni predvodio tim do titula u Evroligi i grčkom šampionatu.

Naročito je impresivan bio način na koji su trijumfovali u domaćem prvenstvu, gde su preokrenuli 0:2 u finalnoj seriji upravo protiv Olimpijakosa. Postali su prvi tim od AEK-a i 2002. godine kojem je to uspelo.

"Sada kada se sve sleglo, moram da se zahvalim Olimpijakosu i njihovom treneru koji su se odlučili na veliki korak i otpusili najvećeg grčkog sportistu. Tako je on mogao da dođe u Panatinaikos i iskusi sve kroz šta smo prošli ove godine. To je samo početak. Zaista vam se svoj trojici zahvaljujem", napisao je Janakopulos mislivši na predsednike Olimpijakosa Panaojtisa i Jorgosa Angelopulosa i trenera Jorgosa Barcokasa.

To se poklopilo sa onim što je Slukas izjavio posle pete utakmice, kada je insistirao da govori na konferenciji za medije i kaže sve što mu je bilo na duši još od prošlog meseca.

"Cele sezone sam bio razočaran. Teške reči su izrečene. Volim da pričam na terenu, kao što smo videli. Iz dubine duše bih se zahvalio Panajotisu i Jorgosu Angelopulosu i gospodinu Barcokasu na njihovoj aroganciji i nepoštovanju koju su mi pokazali. Otvorili su mi vrata ka Panatinaikosu. Video sam ljude koji su gladni, koji su verovali u mene od starta. U ono što mogu da uradim i ostvarim. Podržali su me u teškim vremenima", rekao je Slukas.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

5 d

Aktuelno

Moraće da svedoči

Džordž Kurc je pozvan da svedoči o neispravnom ažuriranju koje je u petak izazvalo velike probleme u kompanijama širom sveta.

The Verge

19:30

9 h

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

Beta

13:20

15 h

Novo Sport Video Menu