Helios - Partizan (subota, 19h)

Ekipa Partizana u subotu gostuje Heliosu u Domžalama u 15. kolu NLB lige, a kapiten 'crno-belih' Petar Božić očekuje težak posao u prvom meču u novoj godini.

Izvor: Ozmo

Petak, 02.01.2009.

17:42

Default images

"Helios je nezgodan protivnik, posebno na domaćem terenu. Ne zavarava nas to što su pretposlednji na tabeli, dobro znamo koliko mogu da budu opasni. Moramo da budemo koncentrisani da bismo nastavili pobednički niz u NLB ligi. Takođe, ova utakmica sa Heliosom biće odličan test za meč sa Panioniosom, koji je za nas praktično biti ili ne biti u borbi za Top 16".

Ne računajući povređenog Žarka Rakočevića, trener Duško Vujošević imaće sve košarkaše na raspolaganju.

Božić optimistično gleda na predstojeći period.

"U dobroj atmosferi dočekujemo nastavak takmičenja u NLB i Evroligi. Imali smo tri dana odmora pred kraj godine koja su nam mnogo značila, ali sada smo već uveliko u ritmu. Naše novogodišnje želje usmerene su samo na pobedu u Domžalama", kaže 30-godišnji bek.

U prvom krugu takmičenja Partizan je rutinski slavio u Pioniru sa 81:65. 'Crno-beli' su trenutno lideri na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 13-1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: