Ubedljiv poraz Voše u Podgorici

Košarkaši Vojvodine izgubili su od Budućnosti u Podgorici rezultatom 82:68 u 15. kolu NLB lige.

Izvor: Saša Ozmo

Nedelja, 28.12.2008.

20:32

Default images

Novosađani su rezultatski priključak držali tokom celog prvog poluvremena, ali su domaći predvođeni Micovom i Bojovićem prelomili meč u trećoj deonici. Upravo je Vladimir Micov bio najbolji sa 24 poena. U ekipi Vojvodine istakli su se Dejan Borovnjak i Šaron Fišer sa po 14 poena i 6 skokova. Vojvodina sada ima skor 4-11, a Budućnost ostaje u igri za ’fajnal for’ sa devet pobeda i šest poraza.

U prvoj četvrtini nijedna ekipa nije stekla ozbiljniju rezultatsku prednost. Najzapaženiji su bili Borovnjak sa 10 poena za Vošu, a u Budućnosti Bojović sa 7.

Slična situacija viđena je i u drugom periodu, mada su Simonović i Gordić poenima u finišu doneli domaćima malo osetniji višak – 38:33.

Meč je prelomljen sredinom trećeg kvartala serijom 9-0 ekipe trenera Dejana Radonjića. Niz poena započeo je Micov trojkom, a okončao ga Mišanović. Ubrzo je Bojović pogodio trojku za 61:47 i sve je bilo rešeno.

Prednost je rasla i do +20, ali su se Novosađani na kraju izborili za nešto blaži poraz.

U sledećoj rundi, 10. januara, Vojvodina u Novom Sadu dočekuje FMP Železnik, a Budućnost gostuje u Splitu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: