Carevi: Dirk "spustio" Paua, Vučević odobrava

Pau Gasol igrao je svoj 1000. meč u NBA ligi i želeo je za taj jubilej da obraduje svoje navijače.

Izvor: SO

Nedelja, 06.12.2015.

12:16

Default images
Getty Images

“Pošaljite mi video svoje omiljene akcije čiji sam ja akter u bilo kojoj utakmici regularne sezone. Možete da budete kreativni koliko god želite – biće i nagrade za najbolji video“, napisao je Pau na Tviteru i uputio obožavaoce koji ’hešteg’ da koriste.

Ipak, Španac nije računao na dovitljivog Dirka Novickog, koji je u Pauovom pozivu video šansu da se našali na račun kolege – Dirkenštajn je Gasolu poslao video u kojem Nikola Vučević zakucava preko Paua, uz kratko “čestitam“. Španac je naravo prihvatio šalu i odgovorio: “Bilo je i nekoliko takvih! Hvala što si podelio ovo, druže“. Potom se uključio i sâm Vučević "objektivno" pohvalivši izbor Novickog. Gasol nije pobedom proslavio 1000. meč, njegovi Bulsi izgubili su od Šarlota, a on je imao 13 poena, 11 skokova i po 4 asistencije i rampe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: