NBA: "Postave" za kucanja i trojke

NBA liga saopštila je imena igrača koji će se boriti u takmičenjima u zakucavanjima i šutiranju trojki na Ol-star vikendu u Njujorku od 13-15. februara.

Izvor: AK

Sreda, 28.01.2015.

10:35

Default images
foto: Beta/AP

U takmičenju u zakucavanju boriće se Mejson Plamli (Bruklin), Viktor Oladipo (Orlando), Zek LaVin (Minesota) i Janis Andetokumbo (Milvoki).

U šuterskom obračunu gledaćemo tešku artiljeriju Golden Stejt Voriorsa Stefona Karija i Kleja Tompsona, potom Džej Džej Redika (L.A. Klipers), Veslija Metjuza (Portland) i trenutno prvog trojkaša lige Kajla Korvera (Atlanta).

Prošle sezone takmičenje u zakucavanju je doživelo transformaciju, bio je to obračun po trojice igrača iz svake od konferencija, a slavio je Istok sa Polom Džordžom, Terensom Rosom i Džonom Volom, koji je proglašen za najboljeg pojedinca.

U takmičenju u šutiranju trojki slavio je Marko Belineli iz San Antonio Sparsa.

Liga je prethodno saopštila ko će biti starteri u duelu dve konferencije, a najviše glasova navijača dobio je Stef Kari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: