Sterlingova žena prodaje Kliperse

Vlasnik Los Anđeles Klipersa Donald Sterling prepisao je klub svojoj supruzi Šeli, koja trenutno pregovara sa NBA ligom oko prodaje.

Izvor: JT

Petak, 23.05.2014.

19:38

Default images

Šeli Sterling, koja je delila vlasništvo nad franšizom sa svojim suprugom, dobrovoljno će prodati klub, iako je ranije najavila da će se da zadrži svoju polovinu.

NBA liga je Donalda Sterlinga doživotno suspendovana zbog rasističkih komentara, a takođe ga je i kaznila sa dva i po miliona dolara.

Sterling je kažnjen jer je u privatnom razgovoru svojoj devojci rekao da ne dovodi crnce na utakmicu, kao i da se ne slika sa njima, a kasnije se snimak pojavio u medijima.

ESPN je u petak objavio da je Sterling dozvolio Šeli da pregovara, samo nekoliko dana pošto je NBA liga podnela prijavu protiv vlasnika Klipersa i najavila da će 3. juna ostali vlasnici klubovi glasati i odlučiti o sudbini Klipersa.

Sterling je probitno planirao da se bori da ostane vlasnik Klipersa, ali je promenio mišljenje.

Prema izvorima pojedinih medija, Šeli Sterling će prodati Kliperse pod uslovom da joj ostane neki udeo u klubu, ali za sada nije poznato da li će NBA liga pristati na to. Prethodno su čelnici lige najavili da će svim članovima porodice Sterling biti zabranjeno da preuzmu klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: