Na derbi samo sa godišnjim kartama

Izvor: B92

Četvrtak, 17.04.2008.

15:40

Default images

Košarkaški klub Crvena zvezda u subotu je domaćin utakmice petog kola Swisslion košarkaške Superlige Srbije u kojoj će dočekati ekipu Partizana Igokee. Utakmica počinje u 20 časova i 15 minuta, uz direktan prenos na RTS-u. Posle konsultacija sa predstavnicima policije, a u cilju ispunjenja Zakonskih obaveza smanjivanja kapaciteta i garantovanja bezbednosti za sve učesnike košarkaški klub Crvena zvezda doneo je odluku da ne prodaje pojedinačne ulaznice za utakmicu.

Kao i prethodna dva puta, ulaz u halu biće omogućen samo vlasnicima godišnjih karata košarkaškog kluba Crvena zvezda za tekuću sezonu.

Vrata hale Pionir biće otvorena za sve posetioce u 18 i 15.

Košarkaški klub „Crvena zvezda“ poziva sve posetioce utakmice protiv Partizana da fer navijanjem doprinesu stvaranju sportske atmosfere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: