Nova vest
Fudbal

Subota, 27.02.2021.

10:30

Mesi u svetlu izbora – ipak bliži ostanku u Barseloni

Bliže se predsednički izbori u Barseloni, održaće se 7. marta, a samim tim biće i jasnije šta će biti sa Lionelom Mesijem.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Mesi u svetlu izbora – ipak bliži ostanku u Barseloni
Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Argentinac je godinu dana unazad predmet spekulacija i neizvesno je da li će i posle ovog leta biti na Kamp Nou ili ne.

Svi kandidati za predsednika su istakli da bi želeli da i dalje vide Argentinca u timu “blaugrane”, ali odluka je isključivo na njemu.

Ipak, izvori “Marke” tvrde da je Mesi oduvekl bio bliži tome da ostane u Barseloni jer je poznata njegova ljubav prema klubu, a često je pričao i o tome kako bi voleo da karijeru završi na mestu gde je stekao igračku slavu.

Sve će zavisiti od projekata i planova nove uprave i budućeg predsednika, jer Mesi traži da bude deo tima koji će se boriti za trofeje.

Njegov motiv nikada nije bio novac i pored toga što ima veliku platu, nije insistirao na tome da se u ugovor unese veliki broj klauzula finansijskog tipa.

Veruje se da je njegov otac Horhe, koji mu je ujedno i agent, trenutno u Argentini i da ne pregovara ni sa jednom zainteresovanom stranom.

Barselonu do kraja sezone čeka još dosta izazova, a prvi je već od 16.15 na gostovanju Sevilji u La Ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve