Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.02.2020.

14:53

Na "večiti" derbi za 500 dinara – prodaja karata od srede

U sredu počinje prodaja karata za predstojeći 162. "večiti" derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Na
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Derbi je na programu u nedelju, 1. marta od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Radno vreme blagajni stadiona "Rajko Mitić" je od 10 do 18 časova svakog dana od srede do nedelje. Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama.

Jedan kupac može kupiti do 4 karte uz pokazivanje ličnog dokumenta. Osobe mlađe od 18 godina mogu biti na stadionu samo u prisustvu punoletne osobe. Svi posetioci moraju imati važeću kartu, bez obzira na uzrast.

Prodaja karata preko interneta odvijaće se na sajtu kompanije iTicket na adresi www.iticket.rs. Po uspešnom plaćanju kupac preuzima elektronsku kartu koju sam štampa i dolazi direktno na utakmicu. Plaćanje na sajtu iTicket moguće je karticama.

Vlasnici sezonskih karata FK Crvena zvezda za ovu sezonu u ponedeljak i utorak mogu da iskoriste pravo prioriteta i preuzeti dodatnu besplatnu kartu za tribinu i sektor za koji imaju kupljenu sezonsku kartu.

Posle početka prodaje karata za ovu utakmicu, u sredu 26. februara, preuzmimanje dodatnih besplatnih karata na blagajni stadiona će biti moguće ukoliko u momentu preuzimanja još ima dostupnih karata u prodaji za tu tribinu odnosno sektor.

Takođe, tokom perioda prodaje karata će biti moguće izvršiti zamenu i umesto te, uzeti kartu za tribinu sa istom ili nižom cenom.

Vlasnici sezonskih karata koji nisu u mogućnosti da dođu do stadiona u pomenutom periodu, a žele da "osiguraju" dodatnu kartu mogu poslati zahtev elektronskom poštom na adresu podrska@budideozvezde.rs kako bismo im poslali elektronsku kartu u PDF formatu.

Potrebno je navesti ime i prezime, broj članske karte, broj sezonske karte kao i napomenu u slučaju da se želi karta za drugu tribinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve