Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.12.2018.

17:07

Pjanić: Povratak Pogbe u Juventus je dobrodošao

Vezista Juventusa Miralem Pjanić smatra da bi povratak Pola Pogbe u klub iz Torina bio pun pogodak.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Pjanić: Povratak Pogbe u Juventus je dobrodošao
Photo by Michael Regan/Getty Images

Reprezentativac Francuske je pre dve godine napustio Juventus da bi se vratio u Mančester junajted, ali u poslednje vreme je van tima i sve su glasnije spekulacije o njegovom odlasku.

Pogba je uz to i u lošim odnosima sa menadžerom Žozeom Murinjom koji je, čini se, rešio da ga preseli na klupu. Poslednja dva meča, Francuz je bio van startnih jedanaest.

Ove sezone, Pogba je na 19 utakmica postigao pet golova i četiri puta asistirao ali je u slaboj formi u poslednje vreme i Murinjo ga je označio kao jednog od glavnih krivaca za nešto slabije rezultate ekipe.

Miralem Pjanić kaže da pomno prati šta se dešava sa Pogbom i da bi voleo da ga vidi ponovo u crno-belom dresu Juventusa.

"To je san naših navijača. Klub je proteklih godina dovodio zaista sjajne igrače i razmišlja se o tome kako da se dalje ojača ovaj tim. Pogba je dobrodošao da se vrati u naš klub", rekao je reprezentativac BiH.

Za očekivati je da će Žoze Murinjo odlučiti da Pogba počne meč u sredu uveče u Valensiji, pošto je Junajted obezbedio prolaz u nokaut fazu elitnog takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve