Nova vest
Fudbal

Petak, 09.03.2018.

19:09

Kosanović pred Zvezdu: Majo Vujović će dati posebnu draž meču

Milorad Kosanović, trener kruševačkog Napretka, kaže pred gostovanje Crvenoj zvezdi da će "posebnu draž" meču dati glavni arbitar Majo Vujović.

Izvor:

Autor:

Kosanović pred Zvezdu: Majo Vujović će dati posebnu draž meču
StarSport

"Posebna draž na ovoj utakmici biće i sudija Majo Vujović, koji će da da svoj doprinos da utakmica protekne na najbolji način. Ne postoji nikakvo opterećenje rezultatom, jednostavno idemo da igramo i da se nadigravamo", rekao je Kosanović.

'Čarapani' će u nedelju od 18.30 gostovati lideru šampionata u duelu 27. kola Superlige Srbije.

"Kada je Zvezda u pitanju, uvek ima mnogo nepoznanica. To je veliki klub, a kod takvih se dešavaju velike stvari i pretenciozno je misliti da znate sve o njima. Znamo samo ono što nas interesuje i koliko nam treba, a mislim da je to sasvim dovoljno. Za sve igrače koji nisu u Zvezdi to je posebna vrsta izazova i jedna vrsta praznika, da izađu na stadion i pokažu šta i koliko mogu protiv tima koji je davno osvojio ovogodišnje prvenstvo. Igraćemo utakmicu pred dosta publike, pred TV kamerama, tako da naše igrače mogu da vide ljubitelji fudbala širom Srbije", dodao je nekadašni trener crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu