Nova vest
Fudbal

Petak, 24.11.2017.

13:54

Trener Jang Bojsa "bacio oko" na igrače Partizana?

Trener Jang Bojsa Adi Hiter rekao je da je njegova ekipa, po svemu prikazanom, zaslužila bolji rezultat u meču protiv Partizana.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Trener Jang Bojsa
Foto: StarSport

Crno-beli su savladali lidara švajcarske Superlige 2:1 u Beogradu, u direktnom duelu u borbi za plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

"Iskrene čestitke Partizanu za plasman u eliminacionu fazu. Ponudili smo Partizanu otvorenu borbu. Moje mišljenje je, kada pogledamo učinak u svih 90 minuta, da ne mogu da budem zadovoljan rezulatom, rezultat ne odslikava ono što smo videli na terenu. Posebno bih istakao drugo poluvreme, igrali smo jako dobro, imali smo dobre prilike, ali je falio poslednji pas", rekao je Hiter.

Novinare je zanimalo šta misli o Partizanu i koliko daleko crno-beli mogu.

"Ne bih se usudio da prognoziram koliko daleko Partizan može da dođe, ali činjenica je da imaju nekoliko veoma interesantih fudbalera, Jankovića, Evertona, Tavambu. Ako se ima sreće, mogu da dođu i do osmine finala, ko zna", rekao je trener Jang Bojsa.

Skenderbeg je pobedio Dinamo Kijev, a Hiter se složio sa novinarima da je grupa bila veoma izjednačena.

"Iiako je od starta važilo da je Dinamo favorit, ali su sve ostale ekipe pokazale aspiraciju da se bore za drugo mesto. Što se učinka naše ekipe tiče, podsetiću da imamo mlad tim i mislim da će im ove utakmice jako koristiti. Mi smo sada razočarini pošto smo eliminisani, ali ćemo se svim snagama baciti na domaći šampionat i pokušati da ostvarimo što više", rekao je Hiter.

U poslednjem kolu Partizan gostuje Dinamu u Kijevu, dok Jang Bojs dočekuje Skenderbeg u Bernu, 7. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu