Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.11.2017.

16:40

Vukić zove "grobare": Karta za JB neće imati cenu

Bivši kapiten Partizana Zvonimir Vukić pozvao je navijače da napune stadion u odlučujućem meču protiv Jang Bojsa za prolaz u eliminacionu fazu Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Vukić zove
Foto: FK Partizan

Partizan u četvrtak dočekuje švajcarski tim (21:05h) u petom kolu Grupe B, a pobedom bi obezbedio prvi plasman u drugu fazu neko evropskog takmičenja posle 13 godina.

"Do sada nije bilo uobičajno da karte kupuju igrači, članovi stručnog štaba i uprava. Ali ovo je pravi put za domaći fudbal koliko god delovalo bolno u prvi mah. Partizan zaslužuje podršku vernih navijača posebno kada govorimo o utakmicama koje igraju u Evropi. Pozivam ih da kupe svoju personalizovanu kartu i dođu na stadion. Lepa uspomena, a biće još lepša ako Partizan pobedi i nastavi proleće u Evropi. Onda ova karta neće imati cenu", rekao je Vukić.

Vukić je u tri mandata nosio dres Partizana, ukupno sedam godina i za to vreme osvojio četiri titule prvaka države i dva kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve