Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.08.2017.

14:14

Gate 7: Indijaaaaa... Pakistaaaaan...

Navijači Olimpijakosa odlučili su da uzvrate navijačima Partizana na 'gostoprimstvu' njihovoj ekipi prilikom gostovanja u Beogradu prošle nedelje.

Izvor:

Autor:

Gate 7: Indijaaaaa... Pakistaaaaan...
Getty Images

Na tribinama stadiona u Humskoj 1 našla se koreografija sa kosačem koji za ruku drži dečaka, a na transparentu na ogradi pisalo je 'Ovo je kraj vašeg puta', dok su se tokom većeg dela meča čule uvredljive pesme prema crveno-belima iz Pireja.

Ovo nije ništa čudno s obzirom da navijači šampiona Grčke duže od decenije i po gaje bratske odnose sa navijačima Crvene zvezde, večitog rivala crno-belih.

Počelo je vređanjem igrača Partizana tokom treninga na Karaiskakiju od strane pedesetak članova najekstremnije navijačke grupe domaćih 'Gate 7', da bi potpredsednik Olija u međuvremenu pokušao da apeluje na navijače svog kluba da se ne svete 'Grobarima' zbog 'atmosfere džungle' u prvom susretu.

Domaće pristalice spremile su i posebnu, tematsku koreografiju za srpskog šampiona, dok navijačkim krugovima i forumima danima unazad cirkulišu uvredljive navijačke pesme navijača Crvene zvezde, transkribovane na grčki jezik 'po Vuku'.

Duel u Pireju na programu je od 20.45, Partizan juri zaostatak od 3:1, a nama ostaje da se nadamo da neće biti situacija kao pre osam dana u našem glavnom gradu – kada su 'Grobari' upaljačima, kovanicama, flašama i topovskim udarima gađali igrače rivala.

Domaćini su toga sigurno svesni jer ni njima drakonske kazne UEFA nikako nisu strane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu