Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.07.2017.

21:28

Leonardo opet upozorio: Ako izgovore jednu laž...

Najbolji fudbaler Partizana Brazilac Leonardo rekao je za "Večernje novosti" da želi da bude u timu protiv Olimpijakosa.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Leonardo opet upozorio: Ako izgovore jednu laž...
Starsportphoto

Leonardo je već nekoliko nedelja u lošim odnosima sa upravom kluba, u subotu ga nije bilo u protokolu za meč sa Mačvom, dok su neki mediji spominjali i sukob sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim.

On je za "Novosti" potvrdio da nije igrao zbog bola i istakao da će razgovarati sa trenerom Miroslavom Đukićem o nastupu u utorak.

"Definitivno nije momenat za priču o mom statusu i odnosu sa klubom. Olimpijakos nas čeka, to je jedino važno. Želeo bih da navijači znaju da nisam ‘g....’, negativac i loš čovek kakvim me predstavljaju. Više od svega želim da igram protiv Olimpijakosa, samo zbog tima i naših navijača", rekao je Leonardo za "Večernje novosti".

Brazilac je istakao da želi navijačima da pruži radost i da se njegova želja "ne dovodi u pitanje".

"Mislim da klub taj problem ne može da reši. Da se ne lažemo, generalno je situacija takva u fudbalu da svako gleda svoje interese, da ne kažem neku težu reč. Ne želim da pravim dodatne probleme bilo kome, fokusiran sam na ono što nas očekuje. A ponoviću ono što sam rekao i posle utakmice protiv Budućnosti. Ukoliko neko bude rekao bilo kakvu laž u vezi s mojim statusom, onda ću reći sve", dodao je Leonardo.

Prva utakmica dvomeča Partizana i Olimpijakosa na programu je u utorak od 20.45 u Humskoj 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve