Nova vest
Fudbal

Subota, 13.05.2017.

09:59

Srpski fudbal – menjaju se kvote, kec je sada 2,80

Superliga Srbije ulazi u foto-finiš, na tri kola pre kraja Partizan i Crvena zvezda bore se za titulu, a Vojvodina, Mladost i Radnički za izazak u Evropu.

Izvor:

Autor:

Srpski fudbal – menjaju se kvote, kec je sada 2,80
StarSport

Upravo se Voša i Nišlije sastaju od 19 časova u Novom Sadu, a kvote u kladionicama su u petak u najmanju ruku čudne – koeficijent na pobedu domaćina iznosio je 5,50, a na slavlje gostiju 1,60.

Na ovu situaciju pažnju je skrenuo predsednik sindikata fudbalera 'Nezavisnost' Mirko Poledica na svom profilu na Tviteru.

"Vojvodina – Radnički, kvota 5,50 na pobedu Vojvodine, a 1,60 na pobedu Nišlija, igra se u Novom Sadu... Nešto se dešava, ovo je nerealno...", napisao je Poledica.

Međutim, u subotu se situacija značajno promenila, pa je sada u gotovo svim kladionicama odnos drugačija, ali je opet gost iz Niša favorit – za trijumf Vojvodine kvota je 2,80, za pobedu Raničkog 2,30, a na nerešen ishod 3,40.

Novosađani trenutno drže treću poziciju, koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, sa 36 bodova, Lučanci imaju tri boda manje, dok je Radnički peti sa 31.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

153 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve