Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.12.2016.

15:30

Lalatović: Kada gledam Vučića, vidim sebe

Novi trener Čukaričkog Nenad Lalatović ponovio je, gostujući na ’SOS kanalu’, da se divi premijeru Aleksandru Vučiću.

Izvor: B92

Autor:B92

Lalatović: Kada gledam Vučića, vidim sebe
Starsport

On je to rekao i prethodno kao trener Vojvodine, a mnogi su mislili da na taj način pokušava da se domogne klupe Crvene zvezde.

Ipak, on je gostujući u emisiji ’Total soker’ pojasnio svoju izjavu.

„Nisam to rekao da bih se vratio u Zvezdu. Neće mene Vučić da vrati u Zvezdu, ja sam već bio u Zvezdi, pa u Vojvodini. Evo sad sam potpisao ugovor za Čukarički na četiri godine. Nemam partijsku knjižicu SNS, ne želim ničiju partijsku knjižicu, a njega sam poštovao još dok je bio u stranci sa Šešeljem. U Vučiću se videla glad da želi da uspe kao političar. Kad gledam njega vidim sebe. I ja želim da uspem kao trener, vidim tu glad. Ono što je on želeo kao mlad, on je to uspeo, on vodi ovu državu i ja sam kao građanin zadovoljan kako je vodi. On se meni dopada. Nisam rekao da volim Vučića, već njega kao političara. Zasmetalo je mnogima, a ja sam bio u čudu što se o tome toliko priča. Ali, kad sam se već izleteo, ja sam nastavio“, rekao je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

222 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve