Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.08.2016.

10:46

AZ se pred Vošu setio Partizana

Fudbaleri AZ Alkmara gostuju ekipi Vojvodine u četvrtak uveče (20h) u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

AZ se pred Vošu setio Partizana
Foto: Getty images

Holandski tim se pred gostovanje u Novom Sadu setio prošlosezonskih duela sa Partizanom, u kojima je poražen i u Beogradu i u Alkmaru.

"Drago mi je što smo ponovo u Srbiji, gde smo bili i prošle godine, kada smo igrali protiv Partizana. Tada nismo ostvarili dobar rezultat, ali nadam se da ćemo ga ostvariti sada protiv Vojvodine. Moji asistenti su bili da gledaju poslednje dve utakmice našeg rivala i dobro smo upoznati sa njegovim kvalitetom. To je jak tim, ali i tehnički veoma dobar. Teško mi je da izgovorim njihova imena, ali zapamtili smo igrače sa brojevima 22, 28, 10, 7, 9 Biće nam teško sigurno, pogotovo s obzirom na to da nismo dobro startovali u domaćem prvenstvu", rekao je trener AZ Alkmara Jon van den Brom.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović veruje da njegov tim može da iznenadi rivala iz Holandije i prvi put se plasira u Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve