Nova vest
Fudbal

Petak, 04.03.2016.

14:24

Rajko Mitić dobio ulicu pored stadiona

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Rajko Mitić dobio je ulicu u blizini stadiona crveno-belih, rekao je predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Rajko Mitić dobio ulicu pored stadiona
Starsport

Tabla sa imenom Rajka Mitića simblično je postavljena na 71. rođendan sportskog društva Crvene zvezde u okolini stadiona, koji po njemu nosi naziv.

Radi se o ulici koja se nalazi na delu Banjičkog venca, od Ljutice Bogdana pored stadiona "Rajka Mitića" do Ulice generala Pavla Jurišića Šturma.

Nikodijević je objasnio da će uskoro biti otkrivena i bista sa Mitićevim likom, u dogovoru sa članovima njegove porodice i umetnikom vajarom.

"Datum otkrivanja biste biće prigodan, ili prilikom proslave titule ili na godišnjicu velikog uspeha Crvene zvezde u Bariju", rekao je Nikodijević.

SD Crvena zvezda je svečano na stadionu organizovalo proslavu rodjendana, na kome su izabrani najbolji sportisti u 2015. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu