Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.02.2016.

18:13

Betis uručio otkaz Nevilu?

Fudbaleri Valensije nastavili su sa crnom serijom koja bi njihovog trenera Garija Nevila mogla da košta posla.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Betis uručio otkaz Nevilu?
Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Valensija je u nedeljnoj utakmici 23. kola Primere poražena na gostovanju Betisu, rezultatom 1:0.

Nevil ni posle 9 mečeva na klupi Valensije ne zna za pobedu u španskom prvenstvu – zabeležio je četiri poraza i pet remija.

Od dolaska nekadašnjek kapitena Mančester Junajteda, ’Slepi miševi’ su najgori tim u Primeri, sa osvojenih 5 od mogućih 27 bodova.

Imala je Valensija nekoliko prilika – prvi je pripretio Andre Gomes, ali je potom Betis preuzeo inicijativu i pretio preko Van Volfsvinkela. Prvo poluvreme završeno je bez golova, da bi Andalužani već na startu drugog savladali Rajana.

Spomenuti Volfsvinkel predriblao je čuvara mreže gostiju i proigrao Rubena Kastra kojem nije bilo teško da je sprovede u nebranjenu mrežu. Valensija je primila barem po gol na svih 9 mečeva u Primeri pod vođstvom Nevila.

’Zeleno-beli’ su želeli da nokautiraju ranjenog protivnika – ređale su se panse preko Musonde, N'Dijaea, Vargasa, ali golova nije bilo. U 77. minutu, po drugi put se zatresla mreža Valensije, ali je gol Horhea Moline poništen zbog ofsajda.

Finiš meča pripao je igračima u belim dresovima. Rodrigo je propustio stopostotnu šansu, poništen im je gol, pa je Betis zabeležio šesti trijumf.

Gostujući tim je meč završio sa igračem manje, nakon što je iz igre isključen Hose Gaja koji je dobio dva žuta kartona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve