Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.02.2016.

12:59

Ikardi ispucao sve kredite, Mančini ga prodaje

Iako je kapiten, iako je najbolji strelac tima, Mauro Ikardi je na izlaznim vratima Intera.

Izvor: AK

Autor: AK

Ikardi ispucao sve kredite, Mančini ga prodaje
foto: Getty images

Napadač "nerazura" ne doprinosi ekipi kao što se od njega očekuje, a u nedelju je promašio i penal u teškom porazu od gradskog rivala Milana.

Ikardi je zbog slabe golgeterske forme izgubio status prvotimca kod Roberta Mančinija dolaskom Edera, a da je umesto stative pogodio mrežu na San Siru, sada bi se o njemu verovatno pisalo kao o junaku, jer bi izjednačio na 1:1.

Međutim, promašio je "zicer", nakon čega su "rosoneri" nokautirali Mančinijev tim sa dva gola u roku od sedam minuta, pa je praktično završio svoju epizodu na Đuzepe Meaci.

S obzirom da se već mesecima spekuliše o interesovanjima premijerligaša, Mančinije je navodno spreman da ga proda u poslednjem trenutku januarskog prelaznog roka.

Ipak, Inter neće pristati za ponudu manju od 25 miliona evra, što će biti izazov i za najbogatije klubove.

Ikaradi je letos produžio ugovor do leta 2019, a spekuliše se da su za njega zainteresovani Mančester Siti, Liverpul i Čelsi, koji je doduše nedavno doveo Alešandrea Pata.

Dvadesetdvogodišnji Argentinac, koji je ponikao u Barseloninoj školi La Masiji, postigao je osam golova na 19 mečeva ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve