Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.10.2015.

22:40

Rastanak sa Milinkovićem, Spasić zamena?

Fudbalski klub Partizan najverovatnije će u četvrtak sporazumno raskinuti ugovor sa trenerom Zoranom Milinkovićem, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsportphoto

Prema našim saznanjima, Milinkovića će na klupi ’crno-belih’ barem do decembra zameniti Igor Spasić, koji je do četvrtka vodio Teleoptik.

Vođenje filijale Partizana preuzeo je Ivan Tomić, pa je Spasić slobodan da nasledi Milinkovića, koji je ponudio ostavku posle remija sa Radnikom rezultatom 2:2 i to pošto je njegov tim na poluvremenu vodio 2:0.

Spasić je talentovani trener, koji je dete Partizana, a tokom karijere je bio pomoćnik Vladimira Vermezovića i Lotara Mateusa, kada su bili na klupi ’crno-belih’.

Partizan je od starta sezone beležio partije po sistemu toplo-hladno. Dok je bio sjajan u Ligi Evrope, gde drži prvo mesto u grupi, ispred Bilbaa, Az Alkmara i Augsburga, u Superligi posle 13 kola zauzima tek četvrto mesto, sa 11 bodova manje od vodeće Crvene zvezde, ali i utakmicom više od večitog rivala. Kakvi su rezultati ’crno-belih’ od početka sezone najbolje govori činjenica da su upisali samo šest pobeda u domaćem prvenstvu, uz gol razliku 27:17.

O Milinkovićevoj smeni se spekulisalo već nekoliko nedelja, ali se sve stišalo posle pobeda u Ligi Evrope. Međutim, izgleda je remi sa Radnikom, koji je pretposlednji na tabeli Superlige bila kap koja je prelila čašu, pa je za četvrtak zakazan Upravni odbor posle kojeg će biti poznata ko će voditi Partizan barem do polusezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve