Fudbal 113

Sreda, 14.10.2015.

22:40

Rastanak sa Milinkovićem, Spasić zamena?

Fudbalski klub Partizan najverovatnije će u četvrtak sporazumno raskinuti ugovor sa trenerom Zoranom Milinkovićem, nezvanično saznaje B92.

Rastanak sa Milinkoviæem, Spasiæ zamena? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

CZ Sever

pre 8 godina

Ja ne mogu da veruje da vi se palite na one dve pobede u LE ko se malo razume u fudbal video je da ste dobili obe utakmice na srecu, ja sam ubedjen da vi grupu necete proci zato sto sem Zivkovica i Abubakara vi nemate ni jednog kvalitetnog igraca a sto se tice igre to je zalosno nemate dve krstene akcije na utakmicu sve se svodi na Abubakara i Zivkovica(CZ Sever, 15. oktobar 2015 13:09)Pa vi kada ste toliko pametni prođite barem prvo kolo kvalifikacija na "sreću" pa nešto pričajte. Džabe ti sreća ako nemaš igrače koji će da stvore šansu.
(Katczinsky, 15. oktobar 2015 14:16)
Ako imate toliko kvaliteta zasto imate samo 21 bod iz 13 utakmica objasni molim te

kralj

pre 8 godina

Ja ne mogu da veruje da vi se palite na one dve pobede u LE ko se malo razume u fudbal video je da ste dobili obe utakmice na srecu, ja sam ubedjen da vi grupu necete proci zato sto sem Zivkovica i Abubakara vi nemate ni jednog kvalitetnog igraca a sto se tice igre to je zalosno nemate dve krstene akcije na utakmicu sve se svodi na Abubakara i Zivkovica
(CZ Sever, 15. oktobar 2015 13:09)

I sreca je vrlina,da je to tako lako svi bi je imali.

Katczinsky

pre 8 godina

Ja ne mogu da veruje da vi se palite na one dve pobede u LE ko se malo razume u fudbal video je da ste dobili obe utakmice na srecu, ja sam ubedjen da vi grupu necete proci zato sto sem Zivkovica i Abubakara vi nemate ni jednog kvalitetnog igraca a sto se tice igre to je zalosno nemate dve krstene akcije na utakmicu sve se svodi na Abubakara i Zivkovica
(CZ Sever, 15. oktobar 2015 13:09)

Pa vi kada ste toliko pametni prođite barem prvo kolo kvalifikacija na "sreću" pa nešto pričajte. Džabe ti sreća ako nemaš igrače koji će da stvore šansu.

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Ove sezone je prioritet osvajanje jednog evropskog trofeja (Liga Evrope) i verovanje je da Spaske može povesti parni valjak tim putem koji je uspešno utabao njegov prethodnik Zoki ..

CZ Sever

pre 8 godina

Ja ne mogu da veruje da vi se palite na one dve pobede u LE ko se malo razume u fudbal video je da ste dobili obe utakmice na srecu, ja sam ubedjen da vi grupu necete proci zato sto sem Zivkovica i Abubakara vi nemate ni jednog kvalitetnog igraca a sto se tice igre to je zalosno nemate dve krstene akcije na utakmicu sve se svodi na Abubakara i Zivkovica

rasha

pre 8 godina

Da sam na njegovom mestu, ne bih pristso na sporazumni raskid ugovora ...
Isto kao trener pre njega ( Nikolic ), koga ce morati da placaju dok ne pronadje novi klub, a da podsetim da je Milinkovic produzio ugovor na kraju prosle sezone do kraja sezone 2016/17.

Kaiim

pre 8 godina

Neki ovdje spominju kasu i Evropu... Gospodo, ovo je realnost srpskog fudbala - Surdulica. Partizan i Zvezda da osvoje ligu sampiona i dobiju po 100 miliona od nekog sponzora, da zarade po 30 miliona godisnje od transfera... opet bi bili u minusu i ne bi imali za jedno pristojno pojacanje. To je slika naseg fudbala i ja ga zbog toga ne pratim godinama unazad. Kakva reprezentacija, Zvezda... kakav Partizan, kakvi bakraci... Jedino sto vrijedi su ona djeca, ali ce i oni da ogreznu i postanu poput ovih danasnjih. Splavovi, farme, parovi i slicno... to je taj mentalitet.

Stoler

pre 8 godina

Sjajan potez naše uprave, čekali su da imamo 14 bodova manje pa će sad kao da ga menjaju. Kakva uprava, takav i trener, a takav i kapiten. Sramota. Dve dobre utakmice u Evropi ne mogu da anuliraju ovu sramotu koju nam priređuju. Znam da ne može uvek da se pobeđuje i nećemo uvek biti prvi ali ovo je bruka i sramota.

Alan Pardew

pre 8 godina

Kiza je mogao bolje sa ovim timom to je definitivno, ne mogu mu osporiti uspeh u Evropi. Mi stalno potenciramo kako su nam bitnije pobede protiv evropskih timova nego protiv domacih koji su do juce igrali u zoni. Mislim da je ipak razlaz najbolje resenje, mogao je bolje da ukomponuje ovaj tim.

Leskovčanin

pre 8 godina

Ma nemojte biti smesni, ovde se vidi iz aviona sta se desava. Jedini cilj je da se Partizan unisti u svim sportovima. Prvo se krenulo od kosarkaskog kluba i smene jedinog opozicionara Duleta, sada se smenjuje Dule i sa mesta predsednika sportskog drustva Partizan i postavlja se poslusni politicar Vucelic. Taj isti gospodin vodi FK Partizan i gle cuda, Partizan u evropi prvi a u prvenstvu ne moze da pobedi Surdulicu. Ko je gledao utakmicu jasno se vidi razlika izmedju dva poluvremena i niko me ne moze ubediti da nije usledio razgovor u svlacionici. Ono sto je potrebno je da Partizan ima bodovni zaostatak toliki da u novom sistemu takmicenja ne moze i sa polovljenjem bodova na prolece konkurisati za titulu. Titula je vec rezervisana pa i kada prodju izbori koji ce verovatno biti na prolece nece uticati na osvajaca titule. Kao sto je nas premijer rekao, zeli Partizanu uspeh u evropi a titule Zvezi.....e tako ce i biti. Mali smo mi da shvatimo kakve se sve igre igraju tako da nema potrebe da se nerviramo i smenjujemo trenera. Trener svakako nema nikakvu ulogu posto koji god da ga zameni morace da radi kako mu se naredi. Dokle god je ova uprava u Partzanu, nema nama spasa.Nadam se da ce jednog dana neko progovoriti od igraca! Sve u svemu, neka ste mi svi zivi i zdravi, ipak je to najbitnije!
(Grobar81, 15. oktobar 2015 08:15)

Nije valda da veruješ u ovo što si napisao? Jeste vama su zabranili da uzmete titulu, pa jesi ti čoveče gledao neku utakmicu Partizana u ovoj ligi? Ne zna se na kojoj ste poziciji bušniji. Niko vama nije kriv i ne namešta poraze nego jednostavno nemate kvalitet. Realna je pozicija na kojoj ste sada

Vujosevic JUGend

pre 8 godina

Ma nemojte biti smesni, ovde se vidi iz aviona sta se desava. Jedini cilj je da se Partizan unisti u svim sportovima. Prvo se krenulo od kosarkaskog kluba i smene jedinog opozicionara Duleta, sada se smenjuje Dule i sa mesta predsednika sportskog drustva Partizan i postavlja se poslusni politicar Vucelic. Taj isti gospodin vodi FK Partizan i gle cuda, Partizan u evropi prvi a u prvenstvu ne moze da pobedi Surdulicu. Ko je gledao utakmicu jasno se vidi razlika izmedju dva poluvremena i niko me ne moze ubediti da nije usledio razgovor u svlacionici. Ono sto je potrebno je da Partizan ima bodovni zaostatak toliki da u novom sistemu takmicenja ne moze i sa polovljenjem bodova na prolece konkurisati za titulu. Titula je vec rezervisana pa i kada prodju izbori koji ce verovatno biti na prolece nece uticati na osvajaca titule. Kao sto je nas premijer rekao, zeli Partizanu uspeh u evropi a titule Zvezi.....e tako ce i biti. Mali smo mi da shvatimo kakve se sve igre igraju tako da nema potrebe da se nerviramo i smenjujemo trenera. Trener svakako nema nikakvu ulogu posto koji god da ga zameni morace da radi kako mu se naredi. Dokle god je ova uprava u Partzanu, nema nama spasa.Nadam se da ce jednog dana neko progovoriti od igraca! Sve u svemu, neka ste mi svi zivi i zdravi, ipak je to najbitnije!(Grobar81, 15. oktobar 2015 08:15)
Dule je omiljeni "opozicionar" svakoj vlasti jer se vise pricalo i polemisalo u javnosti o njegovim ispadima i izjavama nego o ekonomiji i standardu u drzavi. Sto se igraca tice, pa neki su vec progovorili ali vam se istina ne svidja. Asprogenis, Boja, Dmitrovic, vas bivsi trener Mateus... Ziv i zdrav bio.

Slobodan

pre 8 godina

Potpuno razumem frustraciju jednog dela Srbije.kosarka:titula svake 16e god?!fudbal:svake 6e?!evropa,sta je to???verovatno bi se i ja tako osecao?!ps bojim se da uprava ne zna sta radi?pozdrav svim iskrenim navijacima!

Labud

pre 8 godina

Meni je potpuno van pameti smenjivati trenera koji je prvi u LE, zapravo osvojio vise bodova nego 3 poslednja trenera zajedno u Evropi, zbog rezultata u njiva ligi. U Surdulici nije igrao prvi par stopera, i jos 2 igraca koja igraju najbolje ove sezone, Abu i Zile, a takodje nije ni Saponjic bio tu. A ni Sale da udje i smiri utakmicu.

Ako nekoga treba smeniti to su doktor i kondicioni, jer se ove sezone Partizanovi igraci povredjuju mnogo vise nego ranije.

Aki

pre 8 godina

Cilj ove godine je da partizan odigra ligu evrope da pokupi pare! Od sponzori koju drze super ligu Srbije daju milion ko je osvoji zato se partizan okrenuo evropi da pokupi pare i da za sl sesonu napravi tim koji ce uci u ls i ako budu drugi u ligi jer zvezda nece dobiti lincencu zbog dugova!

pero

pre 8 godina

Možda Okuka ne bi bio loše rešenje,ima iskustvo,autoritet i znanje,bio šampion poljske,vodio mladu selekciju koja je izbacila hrvate,radio uspešno u kini

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Alen Stevanović je fenomenalan igrač, levo krilo (LW, AML) evropske klase! Protiv Radnika je briljirao!
Apsolutna je obaveza selektora da ga pozove u reprezentaciju za novembarske mečeve!
Petar Grbić je još jednom pokazao da se na njega može najozbiljnije računati!

Šta radi golman Partizana blizu kruga centra kod drugog gola Radnika!? Vrlo vrlo loše branjenje gola od strane Živka Živkovića u toj situaciji! I to mu nije prvi put! I na derbiju je primio bez veze gol od Kataija!
Gde su vam sada oni tekstovi „Zapostavljeni heroj Partizana – Živko Živković“! - b92, smešni ste!

Na meču u Surdulici se proslavila mala sedmica Radnika Miloš Stanković – svaka mu čast!

Ne znam otkud b92 Spasić, kada tradicionalno najobavešteniji izvor vesti iz fudbala Večernje Novosti imaju veliki naslov na poslednjoj strani: „Čeka se Tomić“!
Ivan Tomić preuzima Partizan!

hope

pre 8 godina

Ova sezona moze da bude uspesna samo ako prezimimo u Evropi i ako dovedemo Pauna na duze staze i onda nece biti bitno kako cemo zavrsiti u JSL.

miki

pre 8 godina

Ako dodje Spasic onda je to dokaz da gospoda Popovic i Vazura zele da uniste klub.Ivan Tomic se pokazao super kao sportski direktor i videlo se da zna da izabere dobre igrace jer je doveo najbolje strance koji su ikada dosli u Partizan.Zuka,Moreira,Medo,Diara.Zasto ne bi bio dobar i kao trener.Pa nije ni Paunovic imao nekog iskustva kao trener pa je napravio uspeh sa ovim klincima.A sad se svi kunu u njega.Ja sam za Ivana Tomica.AKO DODJE SPASIC TO JE KRAJ.KAO DA STE PITALI ZVEZDASE KOGA BI IZABRALI ZA TRENERA PARTIZANA.Kao igrac je bio poznat da je postigao najlepse autogolove u istoriji srpskog fudbala.A kada je otisao u Real napunio je sopstvenu mrezu do vrha pa su ga oterali.I njega postaviti za trenera.POPOVIC I VAZURA NAPOLJE IZ PARTIZANA.NISU SE 70 GODINA HILJADE LJUDI MUCILI I BORILI ZA NAS KLUB DA BI GA VAS DVOJICA UNISTILI.NAPOLJEEEEE!!!!!

PFC

pre 8 godina

Pustite coveka da radi posao. Niko vise ne moze da vrati titulu ove godine. Ne bi je ni Vucic dao i kad bi mogli da je uzmemo. Covek sjajno vodi tim u Evropi, nek nam je to prioritet. Tu je lova, publika, pravi fudbal. Nek se komsinica lozi na ovogodisnji trofej. Nama je dosadilo.
Ostavite Milinkovica.

Grobar81

pre 8 godina

Ma nemojte biti smesni, ovde se vidi iz aviona sta se desava. Jedini cilj je da se Partizan unisti u svim sportovima. Prvo se krenulo od kosarkaskog kluba i smene jedinog opozicionara Duleta, sada se smenjuje Dule i sa mesta predsednika sportskog drustva Partizan i postavlja se poslusni politicar Vucelic. Taj isti gospodin vodi FK Partizan i gle cuda, Partizan u evropi prvi a u prvenstvu ne moze da pobedi Surdulicu. Ko je gledao utakmicu jasno se vidi razlika izmedju dva poluvremena i niko me ne moze ubediti da nije usledio razgovor u svlacionici. Ono sto je potrebno je da Partizan ima bodovni zaostatak toliki da u novom sistemu takmicenja ne moze i sa polovljenjem bodova na prolece konkurisati za titulu. Titula je vec rezervisana pa i kada prodju izbori koji ce verovatno biti na prolece nece uticati na osvajaca titule. Kao sto je nas premijer rekao, zeli Partizanu uspeh u evropi a titule Zvezi.....e tako ce i biti. Mali smo mi da shvatimo kakve se sve igre igraju tako da nema potrebe da se nerviramo i smenjujemo trenera. Trener svakako nema nikakvu ulogu posto koji god da ga zameni morace da radi kako mu se naredi. Dokle god je ova uprava u Partzanu, nema nama spasa.Nadam se da ce jednog dana neko progovoriti od igraca! Sve u svemu, neka ste mi svi zivi i zdravi, ipak je to najbitnije!

peca

pre 8 godina

Ja sam pomislio Mateus,Golac,Stanojević, Antić, Paunović... Pa do juče ste se hvalili kako imate para.Pa sada treba iskusni trener, pobednik,da podigne ekipu i vrati pobedničku atmosferu, a ne trener početnik.Na kraju će mi biti žao Milinkovica.

Darko

pre 8 godina

Nije kriv Milinković. Igrački kadar, nažalost, je katastrofa. Svake godine je sve lošiji, ne samo u Partizanu već i u ostalim našim klubovima. Nema kvaliteta, stranci koji se dovode su očaj (Fabricio, Donald...).

Obavesten iz Novog Sada

pre 8 godina

Rastanka se naseg secam, jesenje su lile kise....
Tako je to u srbiji, drugi mu komponuju tim, resavaju pojacanja, mesaju mu se u struku a on placa ceh i daje ostavku...

Ivica R.

pre 8 godina

Ostavite Zokija. Nije bitna tabela kad imamo novi sistem sa plej ofom.
(Laza, 14. oktobar 2015 23:52)

A u,kako ti kažeš plejofu, po sadašnjem stanju stvari Zvezda če imati sedam bodova više od Partizana i igraće se samo još sedam kola. Znači da biste bili prvi moraćete da pobedite svih sedam utakmica, a Zvezda da izgubi dve i jednu igra nerešeno. A to će da se desi znaš kad? Nikad, pa ni tad.

Turista

pre 8 godina

Ocaj! Uprava pokazuje iz dana u dan, da nema ideju o vodjenju kluba! Trenes u 6 kola, napravi samo jednu pobedu, a oni nemaju ni ideju koga bi mogli da dovedu, klub nema sportskog direktora i celog sportskog dela vec par meseci, da ne govorim o prelaznom roku, Lomicu, Ivanicu... Sve u svemu jako zalosno. I da ne zaboravim liga Evrope nije uteha jer ce od sad malo i realnije da dolaze rezultati u nasoj grupi! Nije svaki dan Bozic!

Vz

pre 8 godina

Menjajte svake nedelje trenera, to je jako mudra strategija! Smrdljivi Srpski fudbal!
(brko, 14. oktobar 2015 23:31)
Ovo menjanje svake nedelje? Pa ne bih bas rekao. Ne pamtim kada je Partizan imao losiji start u domacem prvenstvu. Posle 13 kola izgubljena titula? Remi sa pretposlenjom ekipom na tabeli nakon 2:0...trener je debelo kriv za losu igru i rezultate. Ili ne ume da postavi igru, ili ne ume da pripremi i motivise igrace, ili ko zna sta...ono sto je bitno je da svoj posao ne radi dobro i realno je da sada nadju trenera koji ce imati fore do kraja sezone da sastavlja neki kostur ekipe i napravi plan za sledecu. Ko veruje da je Partizan jos uvek konkurent za titulu u domacem prvenstvu, taj ima ozbiljan problem u glavi. Imamo LE u kojoj mozemo jos da guramo i imamo kup. To je to.

Simone Inzaghi

pre 8 godina

Bukvalno teramo srpskog Arsena Vengera figurativno receno odnosi se na ovu sezonu setite se par godina u nazad uvek osmina finala lige shampiona ali u ligi traljavo u Arsenalu, ne moze jare i pare odma, mozda sam malo preterao sa poredjenjem ali ko razume smisao,shvatice ...

Grobar

pre 8 godina

A kad cujem to "vodio Teleoptik" muka me uhvati. Pa stvarno ste glodari oni jadni. Daj angazujte nekog u odbrani kako treba i trenera sa strane. Dosta vise!
Hitna prodaja blizanaca!!! I dzabe je bolje samo da se ne brukamo svi vise.

Komšija Rade

pre 8 godina

Dovedite velikog maga Dula,on se razume u sve,politiku,finansije,umetnost,kulturu...sigurno da se razume i u fudbal,slobodan je, najurili ga s posla, a i zna da kmeči pa bi u duetu sa vučelom bio dobar duet...
(jen, 14. oktobar 2015 23:16)

Sinko ti si pobedio! Na vesti o Partizanu i to o fudbalu, ti pominješ Duleta. Ja mislim da ce vas bar još tri generacije biti iskompleksirane zaslugom gospodina, velikog maga košarke!

bot

pre 8 godina

A mogli su da sacekaju da ga smene kad vas nakanta bilbao!sad ce ovaj novi biti kriv kad izgubite i kukacete gde je kiza,on je za le bio majstor!!!u evropi ste vise imali srece nego sto ste igrali fudbal!!!

Mirko

pre 8 godina

Ljudi nisam sportski radnik, ali nije mi jasno po kom osnovu samo trener bude kriv za neuspeh ekipe?
Po meni, očigledno je da ga ekipa minira, jer igra sa pola snage u našem prvenstvu a kad treba da se pokažu i prodaju u Evropi, oni zapnu i pobeđuju sve redom, čak i jače od sebe.
Jel pare problem? Što neko od uprave nije pričao sa njima, da se vidi dal se dužno nekome ili šta već?
Ovo je sprdnja ovako menjati trenere, nebitno koji je klub u pitanju.

koby

pre 8 godina

Neko igra Evropu svake godine...,a komsinica ima pauzu dugu 10 i kusur godina kmeee..,tekme samo prelazi idu! Kizo hvala za titulu i prvo mesto u grupi!! Paun na mesto trenera hitno !!!!

Ivan grozni

pre 8 godina

Vratite Marka Nikolic pa mu dajte slobodu i kredit kao sto je imao mutavi Kiza,ionako je jos uvek na platnom spisku.Siguran sam da ce sve doci na svoje!

jsd bez rominga

pre 8 godina

Dovedite velikog maga Dula,on se razume u sve,politiku,finansije,umetnost,kulturu...sigurno da se razume i u fudbal,slobodan je, najurili ga s posla, a i zna da kmeči pa bi u duetu sa vučelom bio dobar duet...
(jen, 14. oktobar 2015 23:16)

Pa zar se ne otimaju o Duloa evropski giganti? Zar nije on novi trener Reala, Barse, CSKA? Ups gde rekoh CSKA, oni ga već znaju... Pa nemojte i tu grobarsku iluziju da rusite, malo li je sto im je Covic srusio sve ostale?

munze konza

pre 8 godina

Zasto je Kriza Milinkovic smenjen kad je osvojoo bod na gostovanju i smanjio razliku na -11? Nije lako pobediti na Toncev areni.

Ivan

pre 8 godina

Pa ako Tole oduzme licence bolje plasiranim timovima vi cete i kao jedanaestoplasirani tim u nasoj ligi opet u kvalifikacije za ligu sampiona.

Grobarevic

pre 8 godina

Podseca li ova politika na reprezentaciju.Doveli VD Curcica bez iskustva,ovde isti sablon.Znamo kako je reprezentacija prosla.Prvi put od kad postoji Partizan je u prilici da mozda bude prvi u grupnoj fazi takmicenja u Evropi.Ako se pobedi Bilbao kod kuce bicemo ubedljivo prvi.I sta radi velika uprava?Dovodi trenera koji nema cak iskustva ni kao prvoligaski trener u nasoj jadnoj ligi da vodi klub u Evropi.Naravno svako na njegovom mestu bi to prihvatio i dzabe da radi.Dzabe?Aha eto glavne preporuke!

Sasa

pre 8 godina

Ne kunimo ni Zvezdu ni Partizan, šta očekujemo kad nam deca nemaju šta da jedu, država najsiromašnija u Evropi, pozdrav za staru gardu grobara 77 kad smo nekad znali šta je derbi, šta su fer tuče, kako je sve bilo drugačije, odavno više nisam deo toga...

Aca

pre 8 godina

Ovo godine Partizan ima da bude deseti na kraju a sledeće sezone Partizan ima da se raduje kao da je osvojio Ligu Šampiona jel će biti drugi
FK Partizan je rapidno propao brze nego sto je bilo ko očekivao
Partizan narednih 15godina neće biti sampion Srbije.

Влада

pre 8 godina

Док год је бабовић у тиму нећемо имати ни игру. Гледао сам последњих 20-25 минута утакмице, човек од кога се очекује да буде организатор игре ни имао нити један тачан пас, не рачунам додавање од ноге до ноге. Такав антиталенат није виђен у тиму Партизана од кад ја пратим фудбал, а имам 43год. Човек нема осећај за игру, дави лопту, стално вуче у страну, тачно знам каква му је кретња, кад год прими лопту ја видим где ће с њом. Дал је могуће да он баш баш мора да игра, још је и плаћен за то. Срамота за клуб.

Радован

pre 8 godina

Али зашто мењате човека? Дајте му још неку шансу па га смените кад будемо 10.на табели!!!

jen

pre 8 godina

Dovedite velikog maga Dula,on se razume u sve,politiku,finansije,umetnost,kulturu...sigurno da se razume i u fudbal,slobodan je, najurili ga s posla, a i zna da kmeči pa bi u duetu sa vučelom bio dobar duet...

Tramvajdzija

pre 8 godina

Ovi sto pripisuju pobede u Evropi Milinkovicu ili nisu gledali ni jednu tekmu ili se razumeju u fudbal koliko Marica u... Partizan je u LE samo iz jednog razloga - Andrije Zivkovica. Svaku utakmicu koju smo dobili dobili smo zahvaljujuci Andriji. Milikovic se nista nije pitao.

Fica

pre 8 godina

Paun bre treba da bude selektor A reprezentacije a ne da se kvari u nasoj ligi i da za eventualan neuspeh zbog loseg tima bude pljuvan od strane raznih navijaca!
Dajte mu A tim da iskombinuje njegove orlice sa nekim iskusnijim igracima i dobicemo rezultat on je stvoren za velika dela a nasa liga nije za takve trenere.

Vlada

pre 8 godina

Bez da branim Milinkovica, meni je draze da bar jedne sezone gledam dobar Partizan u Evropi, od lozenja na domacu ligu nemamo nista - ni para za pojacanja, ni da srce razgali.

Ivica R.

pre 8 godina

Klub na čijem su čelu Popović, Vazura i Vučelić ni Sveti Spasić ne može da spasi. Propali privrednik, dečko koji obećava i bivši političar - dobitna kombinacija, al' za Zvezdu.

Bre

pre 8 godina

Opet dovode nekoga ko ce samo klimati glavom, steta. Sada slede 4 poraza u LE i dobre partije u JSL i tako do 2. mesta. Posle u plej ofu borba sa Zvezdanom za titulu. Mogla je ova sezona da bude mnogo bolja. I umalo da zaboravim, ko god da dodje na mesto trenera da slucajno ne stavlja Nojera na golu, toliko.

jen

pre 8 godina

Dovedite velikog maga Dula,on se razume u sve,politiku,finansije,umetnost,kulturu...sigurno da se razume i u fudbal,slobodan je, najurili ga s posla, a i zna da kmeči pa bi u duetu sa vučelom bio dobar duet...

Vlada

pre 8 godina

Bez da branim Milinkovica, meni je draze da bar jedne sezone gledam dobar Partizan u Evropi, od lozenja na domacu ligu nemamo nista - ni para za pojacanja, ni da srce razgali.

Grobarevic

pre 8 godina

Podseca li ova politika na reprezentaciju.Doveli VD Curcica bez iskustva,ovde isti sablon.Znamo kako je reprezentacija prosla.Prvi put od kad postoji Partizan je u prilici da mozda bude prvi u grupnoj fazi takmicenja u Evropi.Ako se pobedi Bilbao kod kuce bicemo ubedljivo prvi.I sta radi velika uprava?Dovodi trenera koji nema cak iskustva ni kao prvoligaski trener u nasoj jadnoj ligi da vodi klub u Evropi.Naravno svako na njegovom mestu bi to prihvatio i dzabe da radi.Dzabe?Aha eto glavne preporuke!

Влада

pre 8 godina

Док год је бабовић у тиму нећемо имати ни игру. Гледао сам последњих 20-25 минута утакмице, човек од кога се очекује да буде организатор игре ни имао нити један тачан пас, не рачунам додавање од ноге до ноге. Такав антиталенат није виђен у тиму Партизана од кад ја пратим фудбал, а имам 43год. Човек нема осећај за игру, дави лопту, стално вуче у страну, тачно знам каква му је кретња, кад год прими лопту ја видим где ће с њом. Дал је могуће да он баш баш мора да игра, још је и плаћен за то. Срамота за клуб.

Fica

pre 8 godina

Paun bre treba da bude selektor A reprezentacije a ne da se kvari u nasoj ligi i da za eventualan neuspeh zbog loseg tima bude pljuvan od strane raznih navijaca!
Dajte mu A tim da iskombinuje njegove orlice sa nekim iskusnijim igracima i dobicemo rezultat on je stvoren za velika dela a nasa liga nije za takve trenere.

Sasa

pre 8 godina

Ne kunimo ni Zvezdu ni Partizan, šta očekujemo kad nam deca nemaju šta da jedu, država najsiromašnija u Evropi, pozdrav za staru gardu grobara 77 kad smo nekad znali šta je derbi, šta su fer tuče, kako je sve bilo drugačije, odavno više nisam deo toga...

Ivica R.

pre 8 godina

Klub na čijem su čelu Popović, Vazura i Vučelić ni Sveti Spasić ne može da spasi. Propali privrednik, dečko koji obećava i bivši političar - dobitna kombinacija, al' za Zvezdu.

Aca

pre 8 godina

Ovo godine Partizan ima da bude deseti na kraju a sledeće sezone Partizan ima da se raduje kao da je osvojio Ligu Šampiona jel će biti drugi
FK Partizan je rapidno propao brze nego sto je bilo ko očekivao
Partizan narednih 15godina neće biti sampion Srbije.

Tramvajdzija

pre 8 godina

Ovi sto pripisuju pobede u Evropi Milinkovicu ili nisu gledali ni jednu tekmu ili se razumeju u fudbal koliko Marica u... Partizan je u LE samo iz jednog razloga - Andrije Zivkovica. Svaku utakmicu koju smo dobili dobili smo zahvaljujuci Andriji. Milikovic se nista nije pitao.

Bre

pre 8 godina

Opet dovode nekoga ko ce samo klimati glavom, steta. Sada slede 4 poraza u LE i dobre partije u JSL i tako do 2. mesta. Posle u plej ofu borba sa Zvezdanom za titulu. Mogla je ova sezona da bude mnogo bolja. I umalo da zaboravim, ko god da dodje na mesto trenera da slucajno ne stavlja Nojera na golu, toliko.

Радован

pre 8 godina

Али зашто мењате човека? Дајте му још неку шансу па га смените кад будемо 10.на табели!!!

Grobar81

pre 8 godina

Ma nemojte biti smesni, ovde se vidi iz aviona sta se desava. Jedini cilj je da se Partizan unisti u svim sportovima. Prvo se krenulo od kosarkaskog kluba i smene jedinog opozicionara Duleta, sada se smenjuje Dule i sa mesta predsednika sportskog drustva Partizan i postavlja se poslusni politicar Vucelic. Taj isti gospodin vodi FK Partizan i gle cuda, Partizan u evropi prvi a u prvenstvu ne moze da pobedi Surdulicu. Ko je gledao utakmicu jasno se vidi razlika izmedju dva poluvremena i niko me ne moze ubediti da nije usledio razgovor u svlacionici. Ono sto je potrebno je da Partizan ima bodovni zaostatak toliki da u novom sistemu takmicenja ne moze i sa polovljenjem bodova na prolece konkurisati za titulu. Titula je vec rezervisana pa i kada prodju izbori koji ce verovatno biti na prolece nece uticati na osvajaca titule. Kao sto je nas premijer rekao, zeli Partizanu uspeh u evropi a titule Zvezi.....e tako ce i biti. Mali smo mi da shvatimo kakve se sve igre igraju tako da nema potrebe da se nerviramo i smenjujemo trenera. Trener svakako nema nikakvu ulogu posto koji god da ga zameni morace da radi kako mu se naredi. Dokle god je ova uprava u Partzanu, nema nama spasa.Nadam se da ce jednog dana neko progovoriti od igraca! Sve u svemu, neka ste mi svi zivi i zdravi, ipak je to najbitnije!

hope

pre 8 godina

Ova sezona moze da bude uspesna samo ako prezimimo u Evropi i ako dovedemo Pauna na duze staze i onda nece biti bitno kako cemo zavrsiti u JSL.

peca

pre 8 godina

Ja sam pomislio Mateus,Golac,Stanojević, Antić, Paunović... Pa do juče ste se hvalili kako imate para.Pa sada treba iskusni trener, pobednik,da podigne ekipu i vrati pobedničku atmosferu, a ne trener početnik.Na kraju će mi biti žao Milinkovica.

PFC

pre 8 godina

Pustite coveka da radi posao. Niko vise ne moze da vrati titulu ove godine. Ne bi je ni Vucic dao i kad bi mogli da je uzmemo. Covek sjajno vodi tim u Evropi, nek nam je to prioritet. Tu je lova, publika, pravi fudbal. Nek se komsinica lozi na ovogodisnji trofej. Nama je dosadilo.
Ostavite Milinkovica.

Komšija Rade

pre 8 godina

Dovedite velikog maga Dula,on se razume u sve,politiku,finansije,umetnost,kulturu...sigurno da se razume i u fudbal,slobodan je, najurili ga s posla, a i zna da kmeči pa bi u duetu sa vučelom bio dobar duet...
(jen, 14. oktobar 2015 23:16)

Sinko ti si pobedio! Na vesti o Partizanu i to o fudbalu, ti pominješ Duleta. Ja mislim da ce vas bar još tri generacije biti iskompleksirane zaslugom gospodina, velikog maga košarke!

Obavesten iz Novog Sada

pre 8 godina

Rastanka se naseg secam, jesenje su lile kise....
Tako je to u srbiji, drugi mu komponuju tim, resavaju pojacanja, mesaju mu se u struku a on placa ceh i daje ostavku...

Kaiim

pre 8 godina

Neki ovdje spominju kasu i Evropu... Gospodo, ovo je realnost srpskog fudbala - Surdulica. Partizan i Zvezda da osvoje ligu sampiona i dobiju po 100 miliona od nekog sponzora, da zarade po 30 miliona godisnje od transfera... opet bi bili u minusu i ne bi imali za jedno pristojno pojacanje. To je slika naseg fudbala i ja ga zbog toga ne pratim godinama unazad. Kakva reprezentacija, Zvezda... kakav Partizan, kakvi bakraci... Jedino sto vrijedi su ona djeca, ali ce i oni da ogreznu i postanu poput ovih danasnjih. Splavovi, farme, parovi i slicno... to je taj mentalitet.

Ivica R.

pre 8 godina

Ostavite Zokija. Nije bitna tabela kad imamo novi sistem sa plej ofom.
(Laza, 14. oktobar 2015 23:52)

A u,kako ti kažeš plejofu, po sadašnjem stanju stvari Zvezda če imati sedam bodova više od Partizana i igraće se samo još sedam kola. Znači da biste bili prvi moraćete da pobedite svih sedam utakmica, a Zvezda da izgubi dve i jednu igra nerešeno. A to će da se desi znaš kad? Nikad, pa ni tad.

jsd bez rominga

pre 8 godina

Dovedite velikog maga Dula,on se razume u sve,politiku,finansije,umetnost,kulturu...sigurno da se razume i u fudbal,slobodan je, najurili ga s posla, a i zna da kmeči pa bi u duetu sa vučelom bio dobar duet...
(jen, 14. oktobar 2015 23:16)

Pa zar se ne otimaju o Duloa evropski giganti? Zar nije on novi trener Reala, Barse, CSKA? Ups gde rekoh CSKA, oni ga već znaju... Pa nemojte i tu grobarsku iluziju da rusite, malo li je sto im je Covic srusio sve ostale?

bot

pre 8 godina

A mogli su da sacekaju da ga smene kad vas nakanta bilbao!sad ce ovaj novi biti kriv kad izgubite i kukacete gde je kiza,on je za le bio majstor!!!u evropi ste vise imali srece nego sto ste igrali fudbal!!!

Ivan

pre 8 godina

Pa ako Tole oduzme licence bolje plasiranim timovima vi cete i kao jedanaestoplasirani tim u nasoj ligi opet u kvalifikacije za ligu sampiona.

Turista

pre 8 godina

Ocaj! Uprava pokazuje iz dana u dan, da nema ideju o vodjenju kluba! Trenes u 6 kola, napravi samo jednu pobedu, a oni nemaju ni ideju koga bi mogli da dovedu, klub nema sportskog direktora i celog sportskog dela vec par meseci, da ne govorim o prelaznom roku, Lomicu, Ivanicu... Sve u svemu jako zalosno. I da ne zaboravim liga Evrope nije uteha jer ce od sad malo i realnije da dolaze rezultati u nasoj grupi! Nije svaki dan Bozic!

munze konza

pre 8 godina

Zasto je Kriza Milinkovic smenjen kad je osvojoo bod na gostovanju i smanjio razliku na -11? Nije lako pobediti na Toncev areni.

koby

pre 8 godina

Neko igra Evropu svake godine...,a komsinica ima pauzu dugu 10 i kusur godina kmeee..,tekme samo prelazi idu! Kizo hvala za titulu i prvo mesto u grupi!! Paun na mesto trenera hitno !!!!

Mirko

pre 8 godina

Ljudi nisam sportski radnik, ali nije mi jasno po kom osnovu samo trener bude kriv za neuspeh ekipe?
Po meni, očigledno je da ga ekipa minira, jer igra sa pola snage u našem prvenstvu a kad treba da se pokažu i prodaju u Evropi, oni zapnu i pobeđuju sve redom, čak i jače od sebe.
Jel pare problem? Što neko od uprave nije pričao sa njima, da se vidi dal se dužno nekome ili šta već?
Ovo je sprdnja ovako menjati trenere, nebitno koji je klub u pitanju.

Leskovčanin

pre 8 godina

Ma nemojte biti smesni, ovde se vidi iz aviona sta se desava. Jedini cilj je da se Partizan unisti u svim sportovima. Prvo se krenulo od kosarkaskog kluba i smene jedinog opozicionara Duleta, sada se smenjuje Dule i sa mesta predsednika sportskog drustva Partizan i postavlja se poslusni politicar Vucelic. Taj isti gospodin vodi FK Partizan i gle cuda, Partizan u evropi prvi a u prvenstvu ne moze da pobedi Surdulicu. Ko je gledao utakmicu jasno se vidi razlika izmedju dva poluvremena i niko me ne moze ubediti da nije usledio razgovor u svlacionici. Ono sto je potrebno je da Partizan ima bodovni zaostatak toliki da u novom sistemu takmicenja ne moze i sa polovljenjem bodova na prolece konkurisati za titulu. Titula je vec rezervisana pa i kada prodju izbori koji ce verovatno biti na prolece nece uticati na osvajaca titule. Kao sto je nas premijer rekao, zeli Partizanu uspeh u evropi a titule Zvezi.....e tako ce i biti. Mali smo mi da shvatimo kakve se sve igre igraju tako da nema potrebe da se nerviramo i smenjujemo trenera. Trener svakako nema nikakvu ulogu posto koji god da ga zameni morace da radi kako mu se naredi. Dokle god je ova uprava u Partzanu, nema nama spasa.Nadam se da ce jednog dana neko progovoriti od igraca! Sve u svemu, neka ste mi svi zivi i zdravi, ipak je to najbitnije!
(Grobar81, 15. oktobar 2015 08:15)

Nije valda da veruješ u ovo što si napisao? Jeste vama su zabranili da uzmete titulu, pa jesi ti čoveče gledao neku utakmicu Partizana u ovoj ligi? Ne zna se na kojoj ste poziciji bušniji. Niko vama nije kriv i ne namešta poraze nego jednostavno nemate kvalitet. Realna je pozicija na kojoj ste sada

Vujosevic JUGend

pre 8 godina

Ma nemojte biti smesni, ovde se vidi iz aviona sta se desava. Jedini cilj je da se Partizan unisti u svim sportovima. Prvo se krenulo od kosarkaskog kluba i smene jedinog opozicionara Duleta, sada se smenjuje Dule i sa mesta predsednika sportskog drustva Partizan i postavlja se poslusni politicar Vucelic. Taj isti gospodin vodi FK Partizan i gle cuda, Partizan u evropi prvi a u prvenstvu ne moze da pobedi Surdulicu. Ko je gledao utakmicu jasno se vidi razlika izmedju dva poluvremena i niko me ne moze ubediti da nije usledio razgovor u svlacionici. Ono sto je potrebno je da Partizan ima bodovni zaostatak toliki da u novom sistemu takmicenja ne moze i sa polovljenjem bodova na prolece konkurisati za titulu. Titula je vec rezervisana pa i kada prodju izbori koji ce verovatno biti na prolece nece uticati na osvajaca titule. Kao sto je nas premijer rekao, zeli Partizanu uspeh u evropi a titule Zvezi.....e tako ce i biti. Mali smo mi da shvatimo kakve se sve igre igraju tako da nema potrebe da se nerviramo i smenjujemo trenera. Trener svakako nema nikakvu ulogu posto koji god da ga zameni morace da radi kako mu se naredi. Dokle god je ova uprava u Partzanu, nema nama spasa.Nadam se da ce jednog dana neko progovoriti od igraca! Sve u svemu, neka ste mi svi zivi i zdravi, ipak je to najbitnije!(Grobar81, 15. oktobar 2015 08:15)
Dule je omiljeni "opozicionar" svakoj vlasti jer se vise pricalo i polemisalo u javnosti o njegovim ispadima i izjavama nego o ekonomiji i standardu u drzavi. Sto se igraca tice, pa neki su vec progovorili ali vam se istina ne svidja. Asprogenis, Boja, Dmitrovic, vas bivsi trener Mateus... Ziv i zdrav bio.

Vz

pre 8 godina

Menjajte svake nedelje trenera, to je jako mudra strategija! Smrdljivi Srpski fudbal!
(brko, 14. oktobar 2015 23:31)
Ovo menjanje svake nedelje? Pa ne bih bas rekao. Ne pamtim kada je Partizan imao losiji start u domacem prvenstvu. Posle 13 kola izgubljena titula? Remi sa pretposlenjom ekipom na tabeli nakon 2:0...trener je debelo kriv za losu igru i rezultate. Ili ne ume da postavi igru, ili ne ume da pripremi i motivise igrace, ili ko zna sta...ono sto je bitno je da svoj posao ne radi dobro i realno je da sada nadju trenera koji ce imati fore do kraja sezone da sastavlja neki kostur ekipe i napravi plan za sledecu. Ko veruje da je Partizan jos uvek konkurent za titulu u domacem prvenstvu, taj ima ozbiljan problem u glavi. Imamo LE u kojoj mozemo jos da guramo i imamo kup. To je to.

Ivan grozni

pre 8 godina

Vratite Marka Nikolic pa mu dajte slobodu i kredit kao sto je imao mutavi Kiza,ionako je jos uvek na platnom spisku.Siguran sam da ce sve doci na svoje!

Stoler

pre 8 godina

Sjajan potez naše uprave, čekali su da imamo 14 bodova manje pa će sad kao da ga menjaju. Kakva uprava, takav i trener, a takav i kapiten. Sramota. Dve dobre utakmice u Evropi ne mogu da anuliraju ovu sramotu koju nam priređuju. Znam da ne može uvek da se pobeđuje i nećemo uvek biti prvi ali ovo je bruka i sramota.

Darko

pre 8 godina

Nije kriv Milinković. Igrački kadar, nažalost, je katastrofa. Svake godine je sve lošiji, ne samo u Partizanu već i u ostalim našim klubovima. Nema kvaliteta, stranci koji se dovode su očaj (Fabricio, Donald...).

Alan Pardew

pre 8 godina

Kiza je mogao bolje sa ovim timom to je definitivno, ne mogu mu osporiti uspeh u Evropi. Mi stalno potenciramo kako su nam bitnije pobede protiv evropskih timova nego protiv domacih koji su do juce igrali u zoni. Mislim da je ipak razlaz najbolje resenje, mogao je bolje da ukomponuje ovaj tim.

Grobar

pre 8 godina

A kad cujem to "vodio Teleoptik" muka me uhvati. Pa stvarno ste glodari oni jadni. Daj angazujte nekog u odbrani kako treba i trenera sa strane. Dosta vise!
Hitna prodaja blizanaca!!! I dzabe je bolje samo da se ne brukamo svi vise.

Simone Inzaghi

pre 8 godina

Bukvalno teramo srpskog Arsena Vengera figurativno receno odnosi se na ovu sezonu setite se par godina u nazad uvek osmina finala lige shampiona ali u ligi traljavo u Arsenalu, ne moze jare i pare odma, mozda sam malo preterao sa poredjenjem ali ko razume smisao,shvatice ...

Labud

pre 8 godina

Meni je potpuno van pameti smenjivati trenera koji je prvi u LE, zapravo osvojio vise bodova nego 3 poslednja trenera zajedno u Evropi, zbog rezultata u njiva ligi. U Surdulici nije igrao prvi par stopera, i jos 2 igraca koja igraju najbolje ove sezone, Abu i Zile, a takodje nije ni Saponjic bio tu. A ni Sale da udje i smiri utakmicu.

Ako nekoga treba smeniti to su doktor i kondicioni, jer se ove sezone Partizanovi igraci povredjuju mnogo vise nego ranije.

CZ Sever

pre 8 godina

Ja ne mogu da veruje da vi se palite na one dve pobede u LE ko se malo razume u fudbal video je da ste dobili obe utakmice na srecu, ja sam ubedjen da vi grupu necete proci zato sto sem Zivkovica i Abubakara vi nemate ni jednog kvalitetnog igraca a sto se tice igre to je zalosno nemate dve krstene akcije na utakmicu sve se svodi na Abubakara i Zivkovica

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Ove sezone je prioritet osvajanje jednog evropskog trofeja (Liga Evrope) i verovanje je da Spaske može povesti parni valjak tim putem koji je uspešno utabao njegov prethodnik Zoki ..

rasha

pre 8 godina

Da sam na njegovom mestu, ne bih pristso na sporazumni raskid ugovora ...
Isto kao trener pre njega ( Nikolic ), koga ce morati da placaju dok ne pronadje novi klub, a da podsetim da je Milinkovic produzio ugovor na kraju prosle sezone do kraja sezone 2016/17.

Slobodan

pre 8 godina

Potpuno razumem frustraciju jednog dela Srbije.kosarka:titula svake 16e god?!fudbal:svake 6e?!evropa,sta je to???verovatno bi se i ja tako osecao?!ps bojim se da uprava ne zna sta radi?pozdrav svim iskrenim navijacima!

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Alen Stevanović je fenomenalan igrač, levo krilo (LW, AML) evropske klase! Protiv Radnika je briljirao!
Apsolutna je obaveza selektora da ga pozove u reprezentaciju za novembarske mečeve!
Petar Grbić je još jednom pokazao da se na njega može najozbiljnije računati!

Šta radi golman Partizana blizu kruga centra kod drugog gola Radnika!? Vrlo vrlo loše branjenje gola od strane Živka Živkovića u toj situaciji! I to mu nije prvi put! I na derbiju je primio bez veze gol od Kataija!
Gde su vam sada oni tekstovi „Zapostavljeni heroj Partizana – Živko Živković“! - b92, smešni ste!

Na meču u Surdulici se proslavila mala sedmica Radnika Miloš Stanković – svaka mu čast!

Ne znam otkud b92 Spasić, kada tradicionalno najobavešteniji izvor vesti iz fudbala Večernje Novosti imaju veliki naslov na poslednjoj strani: „Čeka se Tomić“!
Ivan Tomić preuzima Partizan!

miki

pre 8 godina

Ako dodje Spasic onda je to dokaz da gospoda Popovic i Vazura zele da uniste klub.Ivan Tomic se pokazao super kao sportski direktor i videlo se da zna da izabere dobre igrace jer je doveo najbolje strance koji su ikada dosli u Partizan.Zuka,Moreira,Medo,Diara.Zasto ne bi bio dobar i kao trener.Pa nije ni Paunovic imao nekog iskustva kao trener pa je napravio uspeh sa ovim klincima.A sad se svi kunu u njega.Ja sam za Ivana Tomica.AKO DODJE SPASIC TO JE KRAJ.KAO DA STE PITALI ZVEZDASE KOGA BI IZABRALI ZA TRENERA PARTIZANA.Kao igrac je bio poznat da je postigao najlepse autogolove u istoriji srpskog fudbala.A kada je otisao u Real napunio je sopstvenu mrezu do vrha pa su ga oterali.I njega postaviti za trenera.POPOVIC I VAZURA NAPOLJE IZ PARTIZANA.NISU SE 70 GODINA HILJADE LJUDI MUCILI I BORILI ZA NAS KLUB DA BI GA VAS DVOJICA UNISTILI.NAPOLJEEEEE!!!!!

Katczinsky

pre 8 godina

Ja ne mogu da veruje da vi se palite na one dve pobede u LE ko se malo razume u fudbal video je da ste dobili obe utakmice na srecu, ja sam ubedjen da vi grupu necete proci zato sto sem Zivkovica i Abubakara vi nemate ni jednog kvalitetnog igraca a sto se tice igre to je zalosno nemate dve krstene akcije na utakmicu sve se svodi na Abubakara i Zivkovica
(CZ Sever, 15. oktobar 2015 13:09)

Pa vi kada ste toliko pametni prođite barem prvo kolo kvalifikacija na "sreću" pa nešto pričajte. Džabe ti sreća ako nemaš igrače koji će da stvore šansu.

Aki

pre 8 godina

Cilj ove godine je da partizan odigra ligu evrope da pokupi pare! Od sponzori koju drze super ligu Srbije daju milion ko je osvoji zato se partizan okrenuo evropi da pokupi pare i da za sl sesonu napravi tim koji ce uci u ls i ako budu drugi u ligi jer zvezda nece dobiti lincencu zbog dugova!

pero

pre 8 godina

Možda Okuka ne bi bio loše rešenje,ima iskustvo,autoritet i znanje,bio šampion poljske,vodio mladu selekciju koja je izbacila hrvate,radio uspešno u kini

kralj

pre 8 godina

Ja ne mogu da veruje da vi se palite na one dve pobede u LE ko se malo razume u fudbal video je da ste dobili obe utakmice na srecu, ja sam ubedjen da vi grupu necete proci zato sto sem Zivkovica i Abubakara vi nemate ni jednog kvalitetnog igraca a sto se tice igre to je zalosno nemate dve krstene akcije na utakmicu sve se svodi na Abubakara i Zivkovica
(CZ Sever, 15. oktobar 2015 13:09)

I sreca je vrlina,da je to tako lako svi bi je imali.

CZ Sever

pre 8 godina

Ja ne mogu da veruje da vi se palite na one dve pobede u LE ko se malo razume u fudbal video je da ste dobili obe utakmice na srecu, ja sam ubedjen da vi grupu necete proci zato sto sem Zivkovica i Abubakara vi nemate ni jednog kvalitetnog igraca a sto se tice igre to je zalosno nemate dve krstene akcije na utakmicu sve se svodi na Abubakara i Zivkovica(CZ Sever, 15. oktobar 2015 13:09)Pa vi kada ste toliko pametni prođite barem prvo kolo kvalifikacija na "sreću" pa nešto pričajte. Džabe ti sreća ako nemaš igrače koji će da stvore šansu.
(Katczinsky, 15. oktobar 2015 14:16)
Ako imate toliko kvaliteta zasto imate samo 21 bod iz 13 utakmica objasni molim te

jen

pre 8 godina

Dovedite velikog maga Dula,on se razume u sve,politiku,finansije,umetnost,kulturu...sigurno da se razume i u fudbal,slobodan je, najurili ga s posla, a i zna da kmeči pa bi u duetu sa vučelom bio dobar duet...

Aca

pre 8 godina

Ovo godine Partizan ima da bude deseti na kraju a sledeće sezone Partizan ima da se raduje kao da je osvojio Ligu Šampiona jel će biti drugi
FK Partizan je rapidno propao brze nego sto je bilo ko očekivao
Partizan narednih 15godina neće biti sampion Srbije.

Влада

pre 8 godina

Док год је бабовић у тиму нећемо имати ни игру. Гледао сам последњих 20-25 минута утакмице, човек од кога се очекује да буде организатор игре ни имао нити један тачан пас, не рачунам додавање од ноге до ноге. Такав антиталенат није виђен у тиму Партизана од кад ја пратим фудбал, а имам 43год. Човек нема осећај за игру, дави лопту, стално вуче у страну, тачно знам каква му је кретња, кад год прими лопту ја видим где ће с њом. Дал је могуће да он баш баш мора да игра, још је и плаћен за то. Срамота за клуб.

Tramvajdzija

pre 8 godina

Ovi sto pripisuju pobede u Evropi Milinkovicu ili nisu gledali ni jednu tekmu ili se razumeju u fudbal koliko Marica u... Partizan je u LE samo iz jednog razloga - Andrije Zivkovica. Svaku utakmicu koju smo dobili dobili smo zahvaljujuci Andriji. Milikovic se nista nije pitao.

PFC

pre 8 godina

Pustite coveka da radi posao. Niko vise ne moze da vrati titulu ove godine. Ne bi je ni Vucic dao i kad bi mogli da je uzmemo. Covek sjajno vodi tim u Evropi, nek nam je to prioritet. Tu je lova, publika, pravi fudbal. Nek se komsinica lozi na ovogodisnji trofej. Nama je dosadilo.
Ostavite Milinkovica.

Vlada

pre 8 godina

Bez da branim Milinkovica, meni je draze da bar jedne sezone gledam dobar Partizan u Evropi, od lozenja na domacu ligu nemamo nista - ni para za pojacanja, ni da srce razgali.

Grobar81

pre 8 godina

Ma nemojte biti smesni, ovde se vidi iz aviona sta se desava. Jedini cilj je da se Partizan unisti u svim sportovima. Prvo se krenulo od kosarkaskog kluba i smene jedinog opozicionara Duleta, sada se smenjuje Dule i sa mesta predsednika sportskog drustva Partizan i postavlja se poslusni politicar Vucelic. Taj isti gospodin vodi FK Partizan i gle cuda, Partizan u evropi prvi a u prvenstvu ne moze da pobedi Surdulicu. Ko je gledao utakmicu jasno se vidi razlika izmedju dva poluvremena i niko me ne moze ubediti da nije usledio razgovor u svlacionici. Ono sto je potrebno je da Partizan ima bodovni zaostatak toliki da u novom sistemu takmicenja ne moze i sa polovljenjem bodova na prolece konkurisati za titulu. Titula je vec rezervisana pa i kada prodju izbori koji ce verovatno biti na prolece nece uticati na osvajaca titule. Kao sto je nas premijer rekao, zeli Partizanu uspeh u evropi a titule Zvezi.....e tako ce i biti. Mali smo mi da shvatimo kakve se sve igre igraju tako da nema potrebe da se nerviramo i smenjujemo trenera. Trener svakako nema nikakvu ulogu posto koji god da ga zameni morace da radi kako mu se naredi. Dokle god je ova uprava u Partzanu, nema nama spasa.Nadam se da ce jednog dana neko progovoriti od igraca! Sve u svemu, neka ste mi svi zivi i zdravi, ipak je to najbitnije!

Sasa

pre 8 godina

Ne kunimo ni Zvezdu ni Partizan, šta očekujemo kad nam deca nemaju šta da jedu, država najsiromašnija u Evropi, pozdrav za staru gardu grobara 77 kad smo nekad znali šta je derbi, šta su fer tuče, kako je sve bilo drugačije, odavno više nisam deo toga...

Vujosevic JUGend

pre 8 godina

Ma nemojte biti smesni, ovde se vidi iz aviona sta se desava. Jedini cilj je da se Partizan unisti u svim sportovima. Prvo se krenulo od kosarkaskog kluba i smene jedinog opozicionara Duleta, sada se smenjuje Dule i sa mesta predsednika sportskog drustva Partizan i postavlja se poslusni politicar Vucelic. Taj isti gospodin vodi FK Partizan i gle cuda, Partizan u evropi prvi a u prvenstvu ne moze da pobedi Surdulicu. Ko je gledao utakmicu jasno se vidi razlika izmedju dva poluvremena i niko me ne moze ubediti da nije usledio razgovor u svlacionici. Ono sto je potrebno je da Partizan ima bodovni zaostatak toliki da u novom sistemu takmicenja ne moze i sa polovljenjem bodova na prolece konkurisati za titulu. Titula je vec rezervisana pa i kada prodju izbori koji ce verovatno biti na prolece nece uticati na osvajaca titule. Kao sto je nas premijer rekao, zeli Partizanu uspeh u evropi a titule Zvezi.....e tako ce i biti. Mali smo mi da shvatimo kakve se sve igre igraju tako da nema potrebe da se nerviramo i smenjujemo trenera. Trener svakako nema nikakvu ulogu posto koji god da ga zameni morace da radi kako mu se naredi. Dokle god je ova uprava u Partzanu, nema nama spasa.Nadam se da ce jednog dana neko progovoriti od igraca! Sve u svemu, neka ste mi svi zivi i zdravi, ipak je to najbitnije!(Grobar81, 15. oktobar 2015 08:15)
Dule je omiljeni "opozicionar" svakoj vlasti jer se vise pricalo i polemisalo u javnosti o njegovim ispadima i izjavama nego o ekonomiji i standardu u drzavi. Sto se igraca tice, pa neki su vec progovorili ali vam se istina ne svidja. Asprogenis, Boja, Dmitrovic, vas bivsi trener Mateus... Ziv i zdrav bio.

Grobarevic

pre 8 godina

Podseca li ova politika na reprezentaciju.Doveli VD Curcica bez iskustva,ovde isti sablon.Znamo kako je reprezentacija prosla.Prvi put od kad postoji Partizan je u prilici da mozda bude prvi u grupnoj fazi takmicenja u Evropi.Ako se pobedi Bilbao kod kuce bicemo ubedljivo prvi.I sta radi velika uprava?Dovodi trenera koji nema cak iskustva ni kao prvoligaski trener u nasoj jadnoj ligi da vodi klub u Evropi.Naravno svako na njegovom mestu bi to prihvatio i dzabe da radi.Dzabe?Aha eto glavne preporuke!

Ivica R.

pre 8 godina

Klub na čijem su čelu Popović, Vazura i Vučelić ni Sveti Spasić ne može da spasi. Propali privrednik, dečko koji obećava i bivši političar - dobitna kombinacija, al' za Zvezdu.

jsd bez rominga

pre 8 godina

Dovedite velikog maga Dula,on se razume u sve,politiku,finansije,umetnost,kulturu...sigurno da se razume i u fudbal,slobodan je, najurili ga s posla, a i zna da kmeči pa bi u duetu sa vučelom bio dobar duet...
(jen, 14. oktobar 2015 23:16)

Pa zar se ne otimaju o Duloa evropski giganti? Zar nije on novi trener Reala, Barse, CSKA? Ups gde rekoh CSKA, oni ga već znaju... Pa nemojte i tu grobarsku iluziju da rusite, malo li je sto im je Covic srusio sve ostale?

Komšija Rade

pre 8 godina

Dovedite velikog maga Dula,on se razume u sve,politiku,finansije,umetnost,kulturu...sigurno da se razume i u fudbal,slobodan je, najurili ga s posla, a i zna da kmeči pa bi u duetu sa vučelom bio dobar duet...
(jen, 14. oktobar 2015 23:16)

Sinko ti si pobedio! Na vesti o Partizanu i to o fudbalu, ti pominješ Duleta. Ja mislim da ce vas bar još tri generacije biti iskompleksirane zaslugom gospodina, velikog maga košarke!

Bre

pre 8 godina

Opet dovode nekoga ko ce samo klimati glavom, steta. Sada slede 4 poraza u LE i dobre partije u JSL i tako do 2. mesta. Posle u plej ofu borba sa Zvezdanom za titulu. Mogla je ova sezona da bude mnogo bolja. I umalo da zaboravim, ko god da dodje na mesto trenera da slucajno ne stavlja Nojera na golu, toliko.

Simone Inzaghi

pre 8 godina

Bukvalno teramo srpskog Arsena Vengera figurativno receno odnosi se na ovu sezonu setite se par godina u nazad uvek osmina finala lige shampiona ali u ligi traljavo u Arsenalu, ne moze jare i pare odma, mozda sam malo preterao sa poredjenjem ali ko razume smisao,shvatice ...

Leskovčanin

pre 8 godina

Ma nemojte biti smesni, ovde se vidi iz aviona sta se desava. Jedini cilj je da se Partizan unisti u svim sportovima. Prvo se krenulo od kosarkaskog kluba i smene jedinog opozicionara Duleta, sada se smenjuje Dule i sa mesta predsednika sportskog drustva Partizan i postavlja se poslusni politicar Vucelic. Taj isti gospodin vodi FK Partizan i gle cuda, Partizan u evropi prvi a u prvenstvu ne moze da pobedi Surdulicu. Ko je gledao utakmicu jasno se vidi razlika izmedju dva poluvremena i niko me ne moze ubediti da nije usledio razgovor u svlacionici. Ono sto je potrebno je da Partizan ima bodovni zaostatak toliki da u novom sistemu takmicenja ne moze i sa polovljenjem bodova na prolece konkurisati za titulu. Titula je vec rezervisana pa i kada prodju izbori koji ce verovatno biti na prolece nece uticati na osvajaca titule. Kao sto je nas premijer rekao, zeli Partizanu uspeh u evropi a titule Zvezi.....e tako ce i biti. Mali smo mi da shvatimo kakve se sve igre igraju tako da nema potrebe da se nerviramo i smenjujemo trenera. Trener svakako nema nikakvu ulogu posto koji god da ga zameni morace da radi kako mu se naredi. Dokle god je ova uprava u Partzanu, nema nama spasa.Nadam se da ce jednog dana neko progovoriti od igraca! Sve u svemu, neka ste mi svi zivi i zdravi, ipak je to najbitnije!
(Grobar81, 15. oktobar 2015 08:15)

Nije valda da veruješ u ovo što si napisao? Jeste vama su zabranili da uzmete titulu, pa jesi ti čoveče gledao neku utakmicu Partizana u ovoj ligi? Ne zna se na kojoj ste poziciji bušniji. Niko vama nije kriv i ne namešta poraze nego jednostavno nemate kvalitet. Realna je pozicija na kojoj ste sada

Fica

pre 8 godina

Paun bre treba da bude selektor A reprezentacije a ne da se kvari u nasoj ligi i da za eventualan neuspeh zbog loseg tima bude pljuvan od strane raznih navijaca!
Dajte mu A tim da iskombinuje njegove orlice sa nekim iskusnijim igracima i dobicemo rezultat on je stvoren za velika dela a nasa liga nije za takve trenere.

Aki

pre 8 godina

Cilj ove godine je da partizan odigra ligu evrope da pokupi pare! Od sponzori koju drze super ligu Srbije daju milion ko je osvoji zato se partizan okrenuo evropi da pokupi pare i da za sl sesonu napravi tim koji ce uci u ls i ako budu drugi u ligi jer zvezda nece dobiti lincencu zbog dugova!

Darko

pre 8 godina

Nije kriv Milinković. Igrački kadar, nažalost, je katastrofa. Svake godine je sve lošiji, ne samo u Partizanu već i u ostalim našim klubovima. Nema kvaliteta, stranci koji se dovode su očaj (Fabricio, Donald...).

bot

pre 8 godina

A mogli su da sacekaju da ga smene kad vas nakanta bilbao!sad ce ovaj novi biti kriv kad izgubite i kukacete gde je kiza,on je za le bio majstor!!!u evropi ste vise imali srece nego sto ste igrali fudbal!!!

Ivica R.

pre 8 godina

Ostavite Zokija. Nije bitna tabela kad imamo novi sistem sa plej ofom.
(Laza, 14. oktobar 2015 23:52)

A u,kako ti kažeš plejofu, po sadašnjem stanju stvari Zvezda če imati sedam bodova više od Partizana i igraće se samo još sedam kola. Znači da biste bili prvi moraćete da pobedite svih sedam utakmica, a Zvezda da izgubi dve i jednu igra nerešeno. A to će da se desi znaš kad? Nikad, pa ni tad.

Радован

pre 8 godina

Али зашто мењате човека? Дајте му још неку шансу па га смените кад будемо 10.на табели!!!

Grobar

pre 8 godina

A kad cujem to "vodio Teleoptik" muka me uhvati. Pa stvarno ste glodari oni jadni. Daj angazujte nekog u odbrani kako treba i trenera sa strane. Dosta vise!
Hitna prodaja blizanaca!!! I dzabe je bolje samo da se ne brukamo svi vise.

CZ Sever

pre 8 godina

Ja ne mogu da veruje da vi se palite na one dve pobede u LE ko se malo razume u fudbal video je da ste dobili obe utakmice na srecu, ja sam ubedjen da vi grupu necete proci zato sto sem Zivkovica i Abubakara vi nemate ni jednog kvalitetnog igraca a sto se tice igre to je zalosno nemate dve krstene akcije na utakmicu sve se svodi na Abubakara i Zivkovica

koby

pre 8 godina

Neko igra Evropu svake godine...,a komsinica ima pauzu dugu 10 i kusur godina kmeee..,tekme samo prelazi idu! Kizo hvala za titulu i prvo mesto u grupi!! Paun na mesto trenera hitno !!!!

Vz

pre 8 godina

Menjajte svake nedelje trenera, to je jako mudra strategija! Smrdljivi Srpski fudbal!
(brko, 14. oktobar 2015 23:31)
Ovo menjanje svake nedelje? Pa ne bih bas rekao. Ne pamtim kada je Partizan imao losiji start u domacem prvenstvu. Posle 13 kola izgubljena titula? Remi sa pretposlenjom ekipom na tabeli nakon 2:0...trener je debelo kriv za losu igru i rezultate. Ili ne ume da postavi igru, ili ne ume da pripremi i motivise igrace, ili ko zna sta...ono sto je bitno je da svoj posao ne radi dobro i realno je da sada nadju trenera koji ce imati fore do kraja sezone da sastavlja neki kostur ekipe i napravi plan za sledecu. Ko veruje da je Partizan jos uvek konkurent za titulu u domacem prvenstvu, taj ima ozbiljan problem u glavi. Imamo LE u kojoj mozemo jos da guramo i imamo kup. To je to.

Ivan

pre 8 godina

Pa ako Tole oduzme licence bolje plasiranim timovima vi cete i kao jedanaestoplasirani tim u nasoj ligi opet u kvalifikacije za ligu sampiona.

hope

pre 8 godina

Ova sezona moze da bude uspesna samo ako prezimimo u Evropi i ako dovedemo Pauna na duze staze i onda nece biti bitno kako cemo zavrsiti u JSL.

CZ Sever

pre 8 godina

Ja ne mogu da veruje da vi se palite na one dve pobede u LE ko se malo razume u fudbal video je da ste dobili obe utakmice na srecu, ja sam ubedjen da vi grupu necete proci zato sto sem Zivkovica i Abubakara vi nemate ni jednog kvalitetnog igraca a sto se tice igre to je zalosno nemate dve krstene akcije na utakmicu sve se svodi na Abubakara i Zivkovica(CZ Sever, 15. oktobar 2015 13:09)Pa vi kada ste toliko pametni prođite barem prvo kolo kvalifikacija na "sreću" pa nešto pričajte. Džabe ti sreća ako nemaš igrače koji će da stvore šansu.
(Katczinsky, 15. oktobar 2015 14:16)
Ako imate toliko kvaliteta zasto imate samo 21 bod iz 13 utakmica objasni molim te

miki

pre 8 godina

Ako dodje Spasic onda je to dokaz da gospoda Popovic i Vazura zele da uniste klub.Ivan Tomic se pokazao super kao sportski direktor i videlo se da zna da izabere dobre igrace jer je doveo najbolje strance koji su ikada dosli u Partizan.Zuka,Moreira,Medo,Diara.Zasto ne bi bio dobar i kao trener.Pa nije ni Paunovic imao nekog iskustva kao trener pa je napravio uspeh sa ovim klincima.A sad se svi kunu u njega.Ja sam za Ivana Tomica.AKO DODJE SPASIC TO JE KRAJ.KAO DA STE PITALI ZVEZDASE KOGA BI IZABRALI ZA TRENERA PARTIZANA.Kao igrac je bio poznat da je postigao najlepse autogolove u istoriji srpskog fudbala.A kada je otisao u Real napunio je sopstvenu mrezu do vrha pa su ga oterali.I njega postaviti za trenera.POPOVIC I VAZURA NAPOLJE IZ PARTIZANA.NISU SE 70 GODINA HILJADE LJUDI MUCILI I BORILI ZA NAS KLUB DA BI GA VAS DVOJICA UNISTILI.NAPOLJEEEEE!!!!!

pero

pre 8 godina

Možda Okuka ne bi bio loše rešenje,ima iskustvo,autoritet i znanje,bio šampion poljske,vodio mladu selekciju koja je izbacila hrvate,radio uspešno u kini

Kaiim

pre 8 godina

Neki ovdje spominju kasu i Evropu... Gospodo, ovo je realnost srpskog fudbala - Surdulica. Partizan i Zvezda da osvoje ligu sampiona i dobiju po 100 miliona od nekog sponzora, da zarade po 30 miliona godisnje od transfera... opet bi bili u minusu i ne bi imali za jedno pristojno pojacanje. To je slika naseg fudbala i ja ga zbog toga ne pratim godinama unazad. Kakva reprezentacija, Zvezda... kakav Partizan, kakvi bakraci... Jedino sto vrijedi su ona djeca, ali ce i oni da ogreznu i postanu poput ovih danasnjih. Splavovi, farme, parovi i slicno... to je taj mentalitet.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Alen Stevanović je fenomenalan igrač, levo krilo (LW, AML) evropske klase! Protiv Radnika je briljirao!
Apsolutna je obaveza selektora da ga pozove u reprezentaciju za novembarske mečeve!
Petar Grbić je još jednom pokazao da se na njega može najozbiljnije računati!

Šta radi golman Partizana blizu kruga centra kod drugog gola Radnika!? Vrlo vrlo loše branjenje gola od strane Živka Živkovića u toj situaciji! I to mu nije prvi put! I na derbiju je primio bez veze gol od Kataija!
Gde su vam sada oni tekstovi „Zapostavljeni heroj Partizana – Živko Živković“! - b92, smešni ste!

Na meču u Surdulici se proslavila mala sedmica Radnika Miloš Stanković – svaka mu čast!

Ne znam otkud b92 Spasić, kada tradicionalno najobavešteniji izvor vesti iz fudbala Večernje Novosti imaju veliki naslov na poslednjoj strani: „Čeka se Tomić“!
Ivan Tomić preuzima Partizan!

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Ove sezone je prioritet osvajanje jednog evropskog trofeja (Liga Evrope) i verovanje je da Spaske može povesti parni valjak tim putem koji je uspešno utabao njegov prethodnik Zoki ..

munze konza

pre 8 godina

Zasto je Kriza Milinkovic smenjen kad je osvojoo bod na gostovanju i smanjio razliku na -11? Nije lako pobediti na Toncev areni.

Slobodan

pre 8 godina

Potpuno razumem frustraciju jednog dela Srbije.kosarka:titula svake 16e god?!fudbal:svake 6e?!evropa,sta je to???verovatno bi se i ja tako osecao?!ps bojim se da uprava ne zna sta radi?pozdrav svim iskrenim navijacima!

Katczinsky

pre 8 godina

Ja ne mogu da veruje da vi se palite na one dve pobede u LE ko se malo razume u fudbal video je da ste dobili obe utakmice na srecu, ja sam ubedjen da vi grupu necete proci zato sto sem Zivkovica i Abubakara vi nemate ni jednog kvalitetnog igraca a sto se tice igre to je zalosno nemate dve krstene akcije na utakmicu sve se svodi na Abubakara i Zivkovica
(CZ Sever, 15. oktobar 2015 13:09)

Pa vi kada ste toliko pametni prođite barem prvo kolo kvalifikacija na "sreću" pa nešto pričajte. Džabe ti sreća ako nemaš igrače koji će da stvore šansu.

Turista

pre 8 godina

Ocaj! Uprava pokazuje iz dana u dan, da nema ideju o vodjenju kluba! Trenes u 6 kola, napravi samo jednu pobedu, a oni nemaju ni ideju koga bi mogli da dovedu, klub nema sportskog direktora i celog sportskog dela vec par meseci, da ne govorim o prelaznom roku, Lomicu, Ivanicu... Sve u svemu jako zalosno. I da ne zaboravim liga Evrope nije uteha jer ce od sad malo i realnije da dolaze rezultati u nasoj grupi! Nije svaki dan Bozic!

Ivan grozni

pre 8 godina

Vratite Marka Nikolic pa mu dajte slobodu i kredit kao sto je imao mutavi Kiza,ionako je jos uvek na platnom spisku.Siguran sam da ce sve doci na svoje!

Mirko

pre 8 godina

Ljudi nisam sportski radnik, ali nije mi jasno po kom osnovu samo trener bude kriv za neuspeh ekipe?
Po meni, očigledno je da ga ekipa minira, jer igra sa pola snage u našem prvenstvu a kad treba da se pokažu i prodaju u Evropi, oni zapnu i pobeđuju sve redom, čak i jače od sebe.
Jel pare problem? Što neko od uprave nije pričao sa njima, da se vidi dal se dužno nekome ili šta već?
Ovo je sprdnja ovako menjati trenere, nebitno koji je klub u pitanju.

Labud

pre 8 godina

Meni je potpuno van pameti smenjivati trenera koji je prvi u LE, zapravo osvojio vise bodova nego 3 poslednja trenera zajedno u Evropi, zbog rezultata u njiva ligi. U Surdulici nije igrao prvi par stopera, i jos 2 igraca koja igraju najbolje ove sezone, Abu i Zile, a takodje nije ni Saponjic bio tu. A ni Sale da udje i smiri utakmicu.

Ako nekoga treba smeniti to su doktor i kondicioni, jer se ove sezone Partizanovi igraci povredjuju mnogo vise nego ranije.

kralj

pre 8 godina

Ja ne mogu da veruje da vi se palite na one dve pobede u LE ko se malo razume u fudbal video je da ste dobili obe utakmice na srecu, ja sam ubedjen da vi grupu necete proci zato sto sem Zivkovica i Abubakara vi nemate ni jednog kvalitetnog igraca a sto se tice igre to je zalosno nemate dve krstene akcije na utakmicu sve se svodi na Abubakara i Zivkovica
(CZ Sever, 15. oktobar 2015 13:09)

I sreca je vrlina,da je to tako lako svi bi je imali.

peca

pre 8 godina

Ja sam pomislio Mateus,Golac,Stanojević, Antić, Paunović... Pa do juče ste se hvalili kako imate para.Pa sada treba iskusni trener, pobednik,da podigne ekipu i vrati pobedničku atmosferu, a ne trener početnik.Na kraju će mi biti žao Milinkovica.

Alan Pardew

pre 8 godina

Kiza je mogao bolje sa ovim timom to je definitivno, ne mogu mu osporiti uspeh u Evropi. Mi stalno potenciramo kako su nam bitnije pobede protiv evropskih timova nego protiv domacih koji su do juce igrali u zoni. Mislim da je ipak razlaz najbolje resenje, mogao je bolje da ukomponuje ovaj tim.

Obavesten iz Novog Sada

pre 8 godina

Rastanka se naseg secam, jesenje su lile kise....
Tako je to u srbiji, drugi mu komponuju tim, resavaju pojacanja, mesaju mu se u struku a on placa ceh i daje ostavku...

rasha

pre 8 godina

Da sam na njegovom mestu, ne bih pristso na sporazumni raskid ugovora ...
Isto kao trener pre njega ( Nikolic ), koga ce morati da placaju dok ne pronadje novi klub, a da podsetim da je Milinkovic produzio ugovor na kraju prosle sezone do kraja sezone 2016/17.

Stoler

pre 8 godina

Sjajan potez naše uprave, čekali su da imamo 14 bodova manje pa će sad kao da ga menjaju. Kakva uprava, takav i trener, a takav i kapiten. Sramota. Dve dobre utakmice u Evropi ne mogu da anuliraju ovu sramotu koju nam priređuju. Znam da ne može uvek da se pobeđuje i nećemo uvek biti prvi ali ovo je bruka i sramota.