Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.10.2015.

15:12

Za Real je Ronaldo već rekorder – zbog "Marke"

Dok su svi svetski mediji objavili da je Kristijano Ronaldo izjednačio Raulov rekord po broju bodova u dresu Reala, njegov klub je otišao korak dalje.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Madriđani su u sredu uveče objavili da je Portugalac pretekao legendarnog španskog fudbalera, pošto je navodno upisao 323. i 324. pogodak u dresu ’kraljevskog kluba’.

I zanimljivo, Real je bio taj koji je pogrešio, pošto se Ronaldo tek izjednačio sa Raulom, a razlog za to je činjenica da se nije oslanjao na zvaničnu statistiku, već onu koju vodi „Marka“.

Taj list, koji je naklonjen Realu, dodao je još 2011. godine Ronaldu jedan gol koji je u stvari postigao njegov sunarodnik Pepe i tu je nastala zabuna.

Iako su svi objavili drugačije, Real ne reaguje, već ostaje pri svome da je Ronaldo već rekorder. Verovatno zato ’kraljevski klub’ uopšte nije ispratio činjenicu da je Portugalac svojim prvim golom u trijumfu sa 2:0 nad Malmeom prešao broj od 500 pogodaka u karijeri. Jer, da su Madriđani u pravu, to bi značilo da je najbolji fudbaler sveta svojim trećim golom Šahtjoru pre dve nedelje stigao do jubilarnog pogotka.

Sam Ronaldo očigledno se ne oslanja na statistiku „Marke“, pošto je na društvenim mrežama u sredu uveče proslavio to što je došao do 500. gola u karijeri.

Srećom po Real, Ronaldo će pre ili kasnije postati novi rekorder tog kluba, a uskoro bivši džentlmenski je podneo to što se Portugalac izjednačio sa njim.

Želim ti da postigneš još 300 golova“, poručio je Raul Ronaldu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu