Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.07.2015.

10:55

Ronaldo: Radujem se saradnji sa Benitesom

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo rekao je da se raduje saradnji sa novim trenerom Rafaelom Benitesom pred okupljanje ‘kraljevskog kluba’ u petak.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Portugalac nikada do sada nije sarađivao sa 55-godišnjim španskim stručnjakom, ali su bili rivali više puta kada je Ronaldo igrao za Mančester Junajted, a Benites vodio Liverpul.

Nikada nisam radio sa njim, ali je on veoma iskusan trener. Videćemo da li može da nas odvede do velikih trofeja. Zaista se radujem početku saradnje sa njim”, rekao je Ronaldo.

Benites je na klupi Reala zamenio Karla Ančelotija posle neuspešne sezone u kojoj Real nije osvojio nijedan trofej, a branio je titule u Ligi šampiona i Kupa kralja.

Španski trener je ranije vodio drugi tim Reala, u kojem je i počeo trenersku karijeru, a u međuvremenu je vodio, između ostalih, i Valjadolid, Valensiju, Liverpul, Inter, Čelsi i Napoli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve