Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.04.2015.

19:25

FKCZ: Bez besplatnih ulaznica

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da za predstojeći 148. "večiti derbi" sa Partizanom neće biti besplatnih ulaznica.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
crvenazvezdafk.com

"Ova odluka se odnosi na sve tribine, kao i na sve lože, odnosno galerije na stadionu 'Rajko Mitić", navodi se u saopštenju Zvezde nakon sednice Upravnog odbora kluba.

'Crveno-beli' su ranije tokom dana saopštili da će se ulaznice za taj meč prodavati od srede od 11.00 na stadionu 'Rajko Mitić', dok će se na dan utakmice prodavati od 11.00, pa do početka meča. Prodaja ulaznica za navijače 'crno-belih' počeće u četvrtak od 10.00 na blagajnama stadiona u Humskoj.

Uprava Zvezde je, takođe, apelovala je na sve posetioce 148. derbija da u subotu na stadion dođu ranije kako bi se sprečile velike gužve u saobraćaju koje u poslednje vreme nastaju zbog radova na Autokomandi.

"Ujedno, Crvena zvezda apeluje na sve posetioce da za dolazak ne koriste sopstvene automobile, već javni gradski prevoz", dodaje se u saopštenju.

Meč između Zvezde i Partizana igra se u subotu od 18.00 na stadionu 'Rajko Mitić'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve