Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.04.2015.

13:25

Het-trik Ronalda za osam minuta

Kristijano Ronaldo je opet u spektakularnom ritmu, postigao je pet golova u nedelju protiv Granade, ostvarivši het-trik u roku od samo osam minuta.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Portugalac je ostvario najbrži het-trik nekog igrača Reala u poslednje 23 godine, od učinka Fernanda Jera iz 1992. kada je legendarni kapiten dao tri gola za šest minuta.

Ronaldo je ostvario svoj 24. het-trik na 190 utakmica za Real, a ubedljivo je prvi strelac Primere sa 36 golova, tri više od Lionela Mesija. Ronaldo je dao više golova od čak 14 od 20 ekipa iz lige.

Ronaldova tri gola su bila ziceri posle sjajni asistencija Hamesa Rodrigesa i Gareta Bejla, uz jedan odbitak od golmana, ali je jedan bio fantastičan.

Portugalac je poslao "projektil" iskosa sa leve strane sa ivice kaznenog prostora, u gornji desni ugao gola rivala. Lopta je letela brzinom od 100 km/h.

Ovo je prvi put da je Ronaldo postigao pet golova na jednom meču od dolaska u "kraljevski klub". Njegova ekipa slavila je sa 9:1 na Santijago Bernabeuu.

Het-trik Ronalda:

Četvrti gol Ronalda:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu