Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.01.2015.

22:22

Tončev: Robi, nisi morao

Član Upravnog odbora FK Crvena zvezda Ivica Tončev rekao je da nije očekivao od Roberta Prosinečkog da će podići tužbu protiv kluba.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Prosinečki je tužio aktuelnog prvaka Srbije zbog neisplaćenih dugovanja od oko 130.000 evra sa uračunatim kamatama.

"U momentu kad cela Evropa zna da smo u teškoj situaciji, najmanje smo očekivali od velikih zvezdaša da nam otežavaju situaciju. A, Prosinečki baš nije morao da nam stavlja dodatni teret oko vrata“, rekao je Tončev, a prenose Novosti.

On je demantovao da je Zvezdina sudbina dodatno zakomplikovana tužbom selektora Azerbejdžana, kao i da će njegova tužba proizvesti sankcije FIFA (oduzimanje bodova...).

“Naš ukupan dug prema sportskom sektoru je 11,8 miliona evra, samo je pitanje kada će i kojim tempom naši poverioci biti isplaćivani. Još nismo ni dobili odluku FIFA po tužbi Prosinečkog pa ne mogu da odgovorim do kad bismo morali da platimo dugovanja bivšem treneru”, rekao je Tončev i dodao da se svi u klubu ubijaju od posla kako bi što pre rešili probleme.

"Ubijamo se od posla, jurnjave za novcem kako bismo rešili goruće probleme i obezbedili UEFA licencu. Svaka pomoć nam je dragocena, ne osporavamo ničiji dug, ali jednostavno molimo za strpljenje. Situacija je izuzetno teška, neizvesna, a mi verujemo da ćemo uspeti da rešavamo problem po problem i na taj način ostvarimo deo akcionog plana“, nada se doskorašni potpredsednik kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

187 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu