Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.10.2014.

22:39

Fantazi: Naš Milan ide u Englesku

Srbin Milan Mihajlović zauzima prvo mesto na svetu u virtuelnoj igri Fantazi Premijer lige i kao nagradu je dobio put na utakmicu kluba koji želi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Milan, inače naš bivši kolega, na prvo mesto je dospeo pre nekoliko nedelja, potom je pao sa čela, ali je uspeo da se vrati u pravom trenutku i zadrži iako nije odigrao najbolje tokom kola odigranog proteklog vikenda.

Poslednje kolo je, kao i sva prethodna, bilo veoma neizvesno. Najviše sam se plašio Sančesa, Azara i Pelea, koje nisam imao u timu. Sančes je bio blizu toga da mu presudi, ali sam ipak ’preživeo’, jer ga ni moji najbliži pratioci nisu stavili u postavu. U ponedeljak mi je ostala još samo bojazan da Guzan ne odbrani u nekom neverovatnom sledu događaja recimo tri penala, što bi jednom od konkurenata omogućilo da me prestigne, ali se nemoguće nije desilo“, naglašava Milan.

Iako su svi oko njega podlegli euforiji, Milan kaže da je odlučio da igra bez pritiska i to se isplatilo.

Još od trenutka kada sam ušao u prvih deset na svetu doneo sam odluku da sputavam euforiju, kako ne bih izgoreo jer verovatnoća da od preko tri miliona igrača budem prvi nije bila baš velika. Tako sam nastavio da igram bez pritiska i prosto sam ispratio plan koji sam napravio u septembru i nisam pravio ishitrene poteze. To mi se na kraju, na moju neizmernu sreću, isplatilo“, istakao je Milan.

Za kraj, Milana smo pitali koji tim će ići da gleda, a on je odgovorio:

Tim koji sam izabrao da pratim je Čelsi, sa akcentom na želju da to bude utakmica sa Mančester Sitijem koja se igra na Stamford bridžu 31. januara. Videćemo da li je to izvodljivo, javiću rezultat“.

Više o Milanu Mihajloviću možete da pročitate u našoj priči sa njim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve