Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.10.2014.

08:56

Cana: Napadnuti smo, Bane za primer

Kapiten reprezentacije Albanije Ljorik Cana rekao je da očekuje da će Srbija biti kažnjena zbog prekida utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je u 41. minutu posle skandalozne provokacije Albanaca, kada se iznad stadiona pojavila zastava ’Velike Albanije’. Potom je usledio opšti metež na terenu, koji je pratila tuča, a potom i odluka sudije da meč bude prekinut.

Mi smo došli da igramo fudbal, ali smo bili fizički napadnuti od strane srpskih navijača i zato nismo hteli da se vratimo na teren. Hteli smo samo da uzmemo zastavu i sve bi bilo pod kontrolom, da je obezbeđenje sprečilo navijače da ulete na teren. Branio sam saigrače, imam povrede po licu, a ima ih i Granit Džaka“, rekao je Cana.

Cana je istakao da je razgovarao sa kapitenom Srbije Branislavom Ivanovićem posle prekida, ali da zbog povreda koje su zadobili on i saigrači nisu želeli da se vrate na teren. Evropska fudbalska unija je dozvolila nastavak meča, srpski tim je bio saglasan, ali je albanska strana to odbila.

Pitali su nas da igramo bez navijača, međutim, mi se nismo osećali dobro zbog povreda. Kapiten Srbije Ivanović je pozitivan primer. On je i pre utakmice došao i rekao nam da je ovo samo fudbalski meč“, naglasio je Cana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu