Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.10.2014.

08:10

Hiljade na dočeku, Rama ponosan!?

Nekoliko hiljada ljudi napravili je doček fudbalerima Albanije u Tirani po njihovom povratku iz Beograda, sa prekinutog meča sa Srbijom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Utakmica, koja je trebalo da bude odigrana u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, prekinuta je u 41. minutu, posle skandalozne provokacije Albanaca, opšteg meteža na terenu i tuče koja je usledila.

Do prekida je došlo kada je letelica na daljinsko upravljanje nosila zastavu ’Velike Albanije’, sudija je zaustavio igru, da bi zastavu uhvatio Stefan Mitrović, kojeg su potom napali igrači Albanije. I navijači su uleteli na teren, pa je sudija Martin Etkinson odveo igrače u svlačionicu, a posle skoro sat vremena meč je i zvanično prekinut.

Fudbaleri Albanije su vrlo brzo pošto je doneta odluka o prekidu meča napustili stadion Partizana i uputili se na aerodrom, a već oko ponoći počeo je da im se sprema doček.

.

Tokom večeri oglasio se i premijer Albanije, čiji brat je isprovocirao prekid, istakavši da je ponosan na svoje igrače, a da su Srbi poslali ružnu sliku u svet!?

Ponosan sam zato što su crveno-crni dobili fudbalski rat. U isto vreme, žalim zbog komšija, jer su u svet poslali ružnu sliku“, istakao je Edi Rama.

Olsi Rama, brat premijera Albanije, odleteo je za Tiranu, iako je zadržan zbog sumnje da je on upravljao letelicom koja je nosila zastavu na stadionu Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu