Nova vest
Fudbal

Subota, 27.09.2014.

16:25

Ronaldo, vrati se, zove te Junajted

Navijači Mančester Junajteda uradili su ono što su obećali, i unajmili avion koji je vukao poruku upućenu Kristijanu Ronaldu tokom utakmice Viljareala i Reala.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Grupa zagriženih navijača Junajteda iz celog sveta „United Reel“ već neko vreme vodi kampanju „Ronaldo, vrati se kući“, a sada je otišla korak dalje u cilju ostvarenja svoje zamisli.

Tako je unajmila avion koji je vukao baner: „Ronaldo, vrati se“, koji je leteo iznad stadiona „El Madrigal“ tokom utakmice između Viljareala i Reala.

Portugalski fudbaler je 2009. godine posle šest sezona napustio ‘crvene đavole’ i prešao u Real, a nedavno je ponovo izjavio da će se kad-tad vratiti u Junajted. Zbog toga se poslednjih nedelja dosta spekuliše da bi Ronaldo već sledeće godine mogao ponovo da zaigra u crvenom dresu.

Zanimljivo, to nije prvi put da se navijači Junajteda odluče da na takav način iskažu svoje želje, prethodni put su to učinili krajem maja, kada su poručili tadašnjem menadžeru Dejvidu Mojsu da napusti klub. Škot je nekoliko dana kasnije to i učinio, a na Ronaldovu reakciju ćemo sačekati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu