Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.09.2014.

17:26

Sveci samo sa narukvicom na stadion

Engleski Sautemton omogućio je svojim navijačima da u budućnosti ulaze na stadion samo uz pomoć narukvice za elektronsko plaćanje.

Izvor:

Autor:

Default images

'Sveci' su potpisali ugovor o saradnji sa Barklejkardom (Barclaycard) i tako postali prvi klub na svetu koji će imati 'bPay' narukvicu, u bojama kluba.

Sautempton će ovim potezom omogućiti navijačima sa sezonskim kartama da samo sa narukvicom oko ruke ulaze na stadion, ali i da dosta lakše plaćaju sve potrebštine unutar "Sent Merija".

Kompanija 'Barkli', generalni sponzor Premijer lige, odlučila se da ponudi pomenute narukvice sportskim klubovima, posle velikog uspeha na komercijalnom planu.

Navijači tima Dušana Tadića imaće i pogodnost ulaska na posebne 'bPay' ulaze, kako pri ulasku na stadion, tako i na štandovima sa keteringom i pićem.

Pored beneficija koje donosi navijačima, narukvica će omogućiti klubu da bolje prati navike navijača i tako dodatno poboljša uslugu na i oko stadiona. Koja pića se najbolje prodaju, koji artikli u klupskoj prodavnici, kao i još mnogo toga.

"Barkli kartica omogućava ljudima širom Ujedinjenog kraljevstva da obavljaju svoja plaćanja bez ikakvog kontakta, a naša saradnja sa Sautemptonom samo je logičan, i važan, korak ka razvitku našeg sistema. Verni navijači 'Svetaca' biće prvi koji i ekskluzivni vlasnici bPay narukvice u bojama kluba, koja će im omogućiti brz, lak i siguran način 'bezkontaktnog plaćanja', uz mnoštvo benificija za lojalnost", rekao je direktor Barklija za digitalno plaćanje Majk Saunders.

Direktor Komercijalnih operacija Sautemptona Džohen Hartman rekao je da Sautempton uvek gleda da svojim navijčima pruži nešto novo i eksluzivno.

"Ovo parterstvo pokazuje našu posvećenost da naš fudbalski klub izdvojimo od ostalih. Pratimo inovacije kroz sve delove fudbalskog kluba, koje istovremeno pružaju našim navijačima najbolji i jedinstven doživljaj. Ali ne samo na dan meča, već uvek", rekao je Hartmen.

Ovakav vid plaćanja duplirao se u Sautemptonu u poslednjih 12 meseci, više nego u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve