Nova vest
Fudbal

Subota, 13.09.2014.

15:51

Spektakl i remi na Emiratima

Fudbaleri Arsenala i Mančester sitija odigrali su nerešeno 2:2 u prvoj utakmici četvrtog kola engleske Premijer lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Siti je rano poveo, a na kraju je u samom finišu uspeo da izvuče bod u derbiju kola. Dva debitanta obeležila su ovaj meč - Lampard u sastavu Sitija i Velbek u dresu Arsenala.

Bolji utisak ostavio je Velbek koji je imao veliku šansu u prvom delu kada je pogodio stativu. Serhio Aguero je nakon nekoliko promašaja Arsenala doveo Siti do prednosti u 28. minutu utakmice.

Šampion je prednost imao do 63. minuta kada je Džek Vilšir posle dodavanja Remzija sjajnim udarcem prebacio Harta za 1:1. 11 minuta kasnije došlo je do potpunog preokreta, a strelac je bio Aleksis Sančes koji je odlično zahvatio loptu posle centaršuta Vilšira.

Arsenal ipak nije uspeo do kraja da izdrži. Pelegrini je u poslednjih 15-ak minuta na teren ubacio Aleksandra Kolarova koji mu je vratio sedam minuta pre kraja. Srpski fudbaler odlično je izveo korner, a Demićelis je postavio konačnih 2:2.

PL, 4. kolo:

Subota:

Arsenal – Mančester Siti 2:2
Vilšir 64, Sančes 74 – Aguero 28, Demićelis 83

16:00

Čelsi – Svonsi
Kristal Palas – Barnli
Sautempton – Njukasl
Stouk – Lester
Sanderlend – Totenhem
WBA – Everton
18:30 Liverpul – Aston Vila

Nedelja:
17:00 Mančester Junajted – QPR

Ponedeljak:
21:00 Hal – Vest Hem

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu