Nova vest
Fudbal

Subota, 30.08.2014.

14:57

Ronaldo: Zbog Mesija u zatvoru

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo nagovestio je da smatra da Lionel Mesi nije zaslužio titulu najboljeg igrača na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Fudbaler madridskog Reala je to istakao rekavši u šali da bi završio u zatvoru da kaže svoje pravo mišljenje.

Činjenica da je Mesi proglašen najboljim igračem u konkurenciji Tomasa Milera iz Nemačke, koja je osvojila Mundijal, i Kolumbijca Hamesa Rodrigesa, koji su bez sumnje više prikazali od Argentinca. Njegova reprezentacija poražena je u finalu od Nemačke sa 1:0.

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona nevano je otkrio da smatra da je ta odluka bila zasnovana na komercijalnih razloga. Sada je Ronaldo nagovestio da fudbaler Barselone nije uradio dovoljno tokom Svetskog prvenstva da bi dobio to priznanje.

“Da kažem sve šta mislim, bio bih u zatvoru”, rekao je Ronaldo kada je upitan da li je Mesi zaslužio nagradu, “Svi mogu da vide, imaju svoje zaključke, a ljudi u svetu fudbala su pametni. Bilo bi veoma zanimljivo pitanje za njega, a ja ne mogu da bude iskren po tom pitanju”.

Rivalstvo Mesija i Ronalda u centru pažnje je svetskog fudbala poslednjih godina. Portugalac je ove godine osvojio “Zlatnu loptu”, za najboljeg fudbalera sveta, a to priznanje fudbaler Barselone dobijao je četiri godine zaredom pre toga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve