Fudbal 78

Subota, 30.08.2014.

14:57

Ronaldo: Zbog Mesija u zatvoru

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo nagovestio je da smatra da Lionel Mesi nije zaslužio titulu najboljeg igrača na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Ronaldo: Zbog Mesija u zatvoru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Kosta

pre 9 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=893927#k13645238
Daj molim te zaobidji me. U nastavku sezone cemo da vidimo ko je ko, i ko je sta zasluzio!

jedan je messi

pre 9 godina

Koliko strucnjaka na temu Mesija i Argentine. Napraviste od Di Marije Maradonu, a momak odigrao jednu dobru utakmicu. Bez Mesija Argentina bi otisla kuci posle grupne faze, tako da taj vas fenomenalni Di Marija ne bi ni imao sansu da nesto pokaze. Pa Argentina je delovala uzasno i protiv Bosne i protiv Irana, i protiv Nigerije, i sve je to Mesi resio svojom magijom. Kako je igrao taj sjajni Maskerano u grupnoj fazi? Bio je rupa kao i ostatak odbrane. Pominjete repku Portugala i Argentine. Pa Mesi je doveo tim do finala golovima i asistencijama igrajuci sa Biljom, Perezom, i Gagom.. O cemu pisete vi? Miler? Momak koji u zivotu nije nikog predriblao, koji nije najbolji ni u svom timu. Nemacka je kao kolektiv igrala dobro, a osim Nojera nije imala nijednog spektakularnog pojedinca, jednostavno svi su odradili dobar posao. Rodrigez je igrao odlicno ali otisao kuci prerano. Mesi je bio sjajan, 4 pogotka, 2 direktne asistencije za gol, i ucestvovao je u akcijama kod dva preostala gola koja su gaucosi postigli. Uz to igrao daleko od svoje pozicije, zrtvovao se za tim.

tipka

pre 9 godina

@Djordje NS

Mesi je sam postigao 3 gola na SP-u i bez pomoci ijednog igraca Argentine tako da kakvu reprezentaciju ima Portugal, a nista bolju nema ni Argentina nema nikakve veze. Mesi sam resava utakmice dok je ocito da Ronaldo to ne moze

TTTTTTTTTTTTTT

pre 9 godina

Hajde ne lupetajte,Messi se nije video u nokaut fazi na SP,zabio golove Iranu i Bosni i odma najbolji na svetu,najzaslužniji za prolaz Argentine u finale su bili Maskerano i Di Marija jer posle povrede Di Marije Argentina nije postigla nijedan gol.A ovo je izjavio u šali a novinari odmah iskoristili priliku i napisali šta se njima svidja.

srBski"talenat"

pre 9 godina

Svi smo videli messi dao golove samo kad je igro dimaria, kao u barsa sa Iniestom i savi. A kakv ko ima kompleks smo videli kad je trazio da ima veca plata od C. Ronaldo a sezona katastrofa. Toliko o kompleksima a inace jedan je "Ibrakadabra" nek se javljaju kad bude dali makasom sa 30m ili lobuju galmana petom

mourinho

pre 9 godina

(Kostad, 30. avgust 2014 20:04) On je odigrao lose a nije dobio nagradu za najboljeg igraca, za razliku od Mesija koji je isto odigrao lose ali je dobio... i time potvrdio sve sumnje da fifa i uefa godinama simpatisu njega i njegov klub, uz silna ona krsenja pravila i zakona barselone! Mada realno, Ronaldo je igrao povredjen, a i da nije nema reprezentaciju za velika dela za razliku od Mesija.

ej

pre 9 godina

Evo vidite u čemu je razlika između Mesija i Ronalda. Kada je FIFA samo zbog Ronalda produžila glasanje za zlatnu loptu i kada je Ronaldo dobio zlatnu loptu na početku godine, a još je pri tome jedini igrač koji je osvojio zlatnu loptu, a da nije ništa osvojio sa svojim klubom Mesi mu je bez obzira na to čestitao dok gledajte sada šta ovaj radi...

Her Zivota

pre 9 godina

Slazem se da nije zasluzio !! Nego mene interesuje da li je C Ronaldo najbolji fudbaler sveta za 2013 godinu i evo od skora najbolji fudbaler evrope za ovu proslu sezonu igrao na tom Svetskom Prvenstvu koje spominje ?? Posto vidim po raznim televizijama traze mu opravdanja tipa ''C Ronaldo nema dovoljno dobru reprezentaciju, nisu dovoljno jaki bla bla bla ''i ostala lupetanja, pa me interesuje da li je mozda Kostarika jaca od Portugala ili Grcka, SAD....

Bato

pre 9 godina

pa on je dobio zlatnu loptu a da nije uspeo da osvoji ni Miki Maus kup (kralja) za predhodnu sezonu.
a Messi je odveo sugavu Argentinu do finala svetskog prvenstva I na tom prvenstvu postigao pola golova svoje ekipe 4/8 na 4/7 meceva proglasen za igraca utakmice. e sad sto smo mi od njega videli I vise od toga I sto smo ocekivali vise to je nasa greska.

Rade89

pre 9 godina

(retro, 30. avgust 2014 17:13)

Ko je Ronaldo da prica da li je Mesi zasluzio ili nije, to je uradio zato sto ga mrzi i zato sto je Mesi izmislio fudbal za njega, ubica ga kompleksi koje mu je nabio Mesi!

retro

pre 9 godina

Rece covek koji kao da nije ni igrao na Mundijalu i cija je reprezentacija ispala jos u grupnoj fazi... (Mark, 30. avgust 2014 15:42)

I da je Ronaldo bio najgori na svetskom, izjava da Mesi nije zasluzio nagradu je sasvim na mestu. Kakve uopste ima veze sto je njegova reprezentacija ispala u grupnoj fazi ako ceo Svet misli da je nagrada poklonjena Mesiju? Vecni mrzitelji Ronalda.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Pa ni najzakletiji navijači Barselone i Argentine ne bi imali obraza da kažu da je Mesi zaslužio - jasno je da je to marketing i da je odlučeno mnogo ranije.

Djordje NS

pre 9 godina

Sve, ali SVE što je izjavio je potpuno TAČNO! Zato su se odmah okomili ovi obožavatelji UEFALONE najprivilegovanijeg kluba kao i Messija Blaterovog ljubimca...
A ovi što pitaju Ronalda šta je na prvenstvu pokazao sa Portugalom neka probaju da odgovore na pitanje šta bi Messi uradio da igra sa takvom ekipom ili nekom sličnom?

GGMU

pre 9 godina

Zasluzio je zlatnu loptu isto koliko i ti onu nagradu sto si dobio prije 2 dana. I jednog i drugog nigde nije bilo kada ih je najvise trebalo. Da Ramos nije postigao onaj gol u finalu Real ne bi ni osvojio LŠ

zoki

pre 9 godina

za Elland road: Kako bre Nojeru da prosledi nagradu, gde nadje Nojera, majke ti, Ronaldo ga je napravio na konja na Alianz areni, onakvu golmansku blamazu nisam video godinama. Pa gde nadje Nojera, brate slatki??? Puno pozdrava od Zokija.

hamsik

pre 9 godina

Mesi resio 4 utakmice dao 3 direktna gola za pobede i jedan namestio na tanjir Di Mariji, a sta si ti uradio za svoju reprezentaciju kompleksasu?

deki

pre 9 godina

cuj nije uradio dovoljno. svaki mec jedne bedne argentine je Messi direktno ili indirektno odlucio.. da su aguero higuain i palacio bilje igrali i messiju dali podrsku Arg bi bila prvak

rosonero

pre 9 godina

iako mislim da je mesi pored maradone najbolji svih vremena. on ipak realno govoreći nije zaslužio titulu , a što se tiče ronalda , čovek ima prava na svoje mišljenje i pravo da ga iskaže , a to što on nije igrao na sp i što mesiju ne može vodu nositi to je neka druga priča .

cko

pre 9 godina

ne volim Ronalda, ali ni najmanje, ali kad je neko u pravu, ja priznajem... slažem se skroz s njim i mislim da Mesi nije zaslužio da bude proglašen najboljim igračem jer je stvarno bilo igrača koji su dosta više pokazali od njega... Rodrigez i Miler za klasu bili bolji.

liga

pre 9 godina

messi je dobio tu nagradu iz marketinskih razloga.....messijev glavni sponzor je adidas koji ima ugovor sa fifom i za lopte,finalisti su nosili adidas dresove....adidas plati par miliona fifi da dodeli nagradu mesiju...sve da bi prodaja mesijevih dresova bila i dalje velika....nije to ni prvi ni podlednji put

zz

pre 9 godina

Ne znam da li je Mesi zasluzio zlatnu loptu, ali znam da je Argentina bez Mesija tim za osminu-finala, a sa njim tim za finale. Jos da je igrao Di Marija, Nemci ne bi imali sta da traze. A ti se pokrij usima. Sve sto si uspeo da uradis na prvenstvu je da pogodis jedinog coveka koji je stajao u zivom zidu i promenis 2-3 frizure....

Li Osvald

pre 9 godina

Tacno, nije zasluzio, ali bogami nisi ni ti! Sa najskuplje llacenim saigracima trebalo bi da si dao sto golova. Uzgred, pozdravio te Suarez....

Powerslave

pre 9 godina

Sad će da ga napadnu da je ovo rekao jer je ljubomorni zalizani homos koga pucaju kompleksi jer mu nije ni do kolena... a čovek je u suštini rekao istinu.

uross

pre 9 godina

Dobar igrac ali mali covek, previse je sebican...jako sebican...nikad ne gleda tim vec samo sebe..kako u fudbalu tako i u zivotu, zato ga mnogi ne vole, jadno je sto je ovo izjavio.

nuff said

pre 9 godina

Ako je neko zasticen kao beli medved to je zalizanko i njegov tim. Nazalost ovde vidimo da se sve leci osim kompleksa koje mu je mali carobnjak nabio... a tek ce!

Wlada

pre 9 godina

Mesi je cutao kad je ovaj prosle godine dobio zlatnu loptu ne uzevsi nijedan trofej, zbog koga je produzeno glasanje da bi mu namestili kasnije jer je igrao baraz..... a ovaj sad laje na sve strane, samo pokazuje koliko mrzi Mesija.

simke

pre 9 godina

Igraj ti Ronaldo fudbal,novinari pokusavaju da izvuku od tebe neto lose u vezi sa Messijem....Ja sam veliki Messijev obozavalac,i za mene je on najbolji igrac svih vremena,ali respektujem Ronalda kao velikog igraca.

Daka

pre 9 godina

Kao prvo jel on uopste igrao na svetskom? A kao drugo, porediti Milera sa Mesijem je meni bas neukusno, porediti igraca koji uzme loptu predje 2,3 igraca i odlozi saigracu, kreira najvise sansi na sp, ima najvise driblinga na sp, da 4 gola i bude 4 puta man of match sa igracem koji nije najbolji igrac ni u svojoj rep(Nojer) i koji jedino sto ume je da da gol isprve i odigra loptu(ovim ne zelim da uvredim Milera kao igraca jer mi je bas gotivan) ali msm da je razlika u kvalitetu tu ogromna. A sto se tice Rodrigeza da nije ispao tako rano, mozda bi i dobio tu nagradu, ovako mu je dosta i ona jedna.

cko

pre 9 godina

ne volim Ronalda, ali ni najmanje, ali kad je neko u pravu, ja priznajem... slažem se skroz s njim i mislim da Mesi nije zaslužio da bude proglašen najboljim igračem jer je stvarno bilo igrača koji su dosta više pokazali od njega... Rodrigez i Miler za klasu bili bolji.

Wlada

pre 9 godina

Mesi je cutao kad je ovaj prosle godine dobio zlatnu loptu ne uzevsi nijedan trofej, zbog koga je produzeno glasanje da bi mu namestili kasnije jer je igrao baraz..... a ovaj sad laje na sve strane, samo pokazuje koliko mrzi Mesija.

uross

pre 9 godina

Dobar igrac ali mali covek, previse je sebican...jako sebican...nikad ne gleda tim vec samo sebe..kako u fudbalu tako i u zivotu, zato ga mnogi ne vole, jadno je sto je ovo izjavio.

GGMU

pre 9 godina

Zasluzio je zlatnu loptu isto koliko i ti onu nagradu sto si dobio prije 2 dana. I jednog i drugog nigde nije bilo kada ih je najvise trebalo. Da Ramos nije postigao onaj gol u finalu Real ne bi ni osvojio LŠ

Powerslave

pre 9 godina

Sad će da ga napadnu da je ovo rekao jer je ljubomorni zalizani homos koga pucaju kompleksi jer mu nije ni do kolena... a čovek je u suštini rekao istinu.

retro

pre 9 godina

Rece covek koji kao da nije ni igrao na Mundijalu i cija je reprezentacija ispala jos u grupnoj fazi... (Mark, 30. avgust 2014 15:42)

I da je Ronaldo bio najgori na svetskom, izjava da Mesi nije zasluzio nagradu je sasvim na mestu. Kakve uopste ima veze sto je njegova reprezentacija ispala u grupnoj fazi ako ceo Svet misli da je nagrada poklonjena Mesiju? Vecni mrzitelji Ronalda.

zz

pre 9 godina

Ne znam da li je Mesi zasluzio zlatnu loptu, ali znam da je Argentina bez Mesija tim za osminu-finala, a sa njim tim za finale. Jos da je igrao Di Marija, Nemci ne bi imali sta da traze. A ti se pokrij usima. Sve sto si uspeo da uradis na prvenstvu je da pogodis jedinog coveka koji je stajao u zivom zidu i promenis 2-3 frizure....

hamsik

pre 9 godina

Mesi resio 4 utakmice dao 3 direktna gola za pobede i jedan namestio na tanjir Di Mariji, a sta si ti uradio za svoju reprezentaciju kompleksasu?

Rade89

pre 9 godina

(retro, 30. avgust 2014 17:13)

Ko je Ronaldo da prica da li je Mesi zasluzio ili nije, to je uradio zato sto ga mrzi i zato sto je Mesi izmislio fudbal za njega, ubica ga kompleksi koje mu je nabio Mesi!

Her Zivota

pre 9 godina

Slazem se da nije zasluzio !! Nego mene interesuje da li je C Ronaldo najbolji fudbaler sveta za 2013 godinu i evo od skora najbolji fudbaler evrope za ovu proslu sezonu igrao na tom Svetskom Prvenstvu koje spominje ?? Posto vidim po raznim televizijama traze mu opravdanja tipa ''C Ronaldo nema dovoljno dobru reprezentaciju, nisu dovoljno jaki bla bla bla ''i ostala lupetanja, pa me interesuje da li je mozda Kostarika jaca od Portugala ili Grcka, SAD....

ej

pre 9 godina

Evo vidite u čemu je razlika između Mesija i Ronalda. Kada je FIFA samo zbog Ronalda produžila glasanje za zlatnu loptu i kada je Ronaldo dobio zlatnu loptu na početku godine, a još je pri tome jedini igrač koji je osvojio zlatnu loptu, a da nije ništa osvojio sa svojim klubom Mesi mu je bez obzira na to čestitao dok gledajte sada šta ovaj radi...

simke

pre 9 godina

Igraj ti Ronaldo fudbal,novinari pokusavaju da izvuku od tebe neto lose u vezi sa Messijem....Ja sam veliki Messijev obozavalac,i za mene je on najbolji igrac svih vremena,ali respektujem Ronalda kao velikog igraca.

Bato

pre 9 godina

pa on je dobio zlatnu loptu a da nije uspeo da osvoji ni Miki Maus kup (kralja) za predhodnu sezonu.
a Messi je odveo sugavu Argentinu do finala svetskog prvenstva I na tom prvenstvu postigao pola golova svoje ekipe 4/8 na 4/7 meceva proglasen za igraca utakmice. e sad sto smo mi od njega videli I vise od toga I sto smo ocekivali vise to je nasa greska.

Daka

pre 9 godina

Kao prvo jel on uopste igrao na svetskom? A kao drugo, porediti Milera sa Mesijem je meni bas neukusno, porediti igraca koji uzme loptu predje 2,3 igraca i odlozi saigracu, kreira najvise sansi na sp, ima najvise driblinga na sp, da 4 gola i bude 4 puta man of match sa igracem koji nije najbolji igrac ni u svojoj rep(Nojer) i koji jedino sto ume je da da gol isprve i odigra loptu(ovim ne zelim da uvredim Milera kao igraca jer mi je bas gotivan) ali msm da je razlika u kvalitetu tu ogromna. A sto se tice Rodrigeza da nije ispao tako rano, mozda bi i dobio tu nagradu, ovako mu je dosta i ona jedna.

rosonero

pre 9 godina

iako mislim da je mesi pored maradone najbolji svih vremena. on ipak realno govoreći nije zaslužio titulu , a što se tiče ronalda , čovek ima prava na svoje mišljenje i pravo da ga iskaže , a to što on nije igrao na sp i što mesiju ne može vodu nositi to je neka druga priča .

TTTTTTTTTTTTTT

pre 9 godina

Hajde ne lupetajte,Messi se nije video u nokaut fazi na SP,zabio golove Iranu i Bosni i odma najbolji na svetu,najzaslužniji za prolaz Argentine u finale su bili Maskerano i Di Marija jer posle povrede Di Marije Argentina nije postigla nijedan gol.A ovo je izjavio u šali a novinari odmah iskoristili priliku i napisali šta se njima svidja.

liga

pre 9 godina

messi je dobio tu nagradu iz marketinskih razloga.....messijev glavni sponzor je adidas koji ima ugovor sa fifom i za lopte,finalisti su nosili adidas dresove....adidas plati par miliona fifi da dodeli nagradu mesiju...sve da bi prodaja mesijevih dresova bila i dalje velika....nije to ni prvi ni podlednji put

nuff said

pre 9 godina

Ako je neko zasticen kao beli medved to je zalizanko i njegov tim. Nazalost ovde vidimo da se sve leci osim kompleksa koje mu je mali carobnjak nabio... a tek ce!

Šavija Alonso

pre 9 godina

Pa ni najzakletiji navijači Barselone i Argentine ne bi imali obraza da kažu da je Mesi zaslužio - jasno je da je to marketing i da je odlučeno mnogo ranije.

tipka

pre 9 godina

@Djordje NS

Mesi je sam postigao 3 gola na SP-u i bez pomoci ijednog igraca Argentine tako da kakvu reprezentaciju ima Portugal, a nista bolju nema ni Argentina nema nikakve veze. Mesi sam resava utakmice dok je ocito da Ronaldo to ne moze

deki

pre 9 godina

cuj nije uradio dovoljno. svaki mec jedne bedne argentine je Messi direktno ili indirektno odlucio.. da su aguero higuain i palacio bilje igrali i messiju dali podrsku Arg bi bila prvak

mourinho

pre 9 godina

(Kostad, 30. avgust 2014 20:04) On je odigrao lose a nije dobio nagradu za najboljeg igraca, za razliku od Mesija koji je isto odigrao lose ali je dobio... i time potvrdio sve sumnje da fifa i uefa godinama simpatisu njega i njegov klub, uz silna ona krsenja pravila i zakona barselone! Mada realno, Ronaldo je igrao povredjen, a i da nije nema reprezentaciju za velika dela za razliku od Mesija.

Li Osvald

pre 9 godina

Tacno, nije zasluzio, ali bogami nisi ni ti! Sa najskuplje llacenim saigracima trebalo bi da si dao sto golova. Uzgred, pozdravio te Suarez....

srBski"talenat"

pre 9 godina

Svi smo videli messi dao golove samo kad je igro dimaria, kao u barsa sa Iniestom i savi. A kakv ko ima kompleks smo videli kad je trazio da ima veca plata od C. Ronaldo a sezona katastrofa. Toliko o kompleksima a inace jedan je "Ibrakadabra" nek se javljaju kad bude dali makasom sa 30m ili lobuju galmana petom

zoki

pre 9 godina

za Elland road: Kako bre Nojeru da prosledi nagradu, gde nadje Nojera, majke ti, Ronaldo ga je napravio na konja na Alianz areni, onakvu golmansku blamazu nisam video godinama. Pa gde nadje Nojera, brate slatki??? Puno pozdrava od Zokija.

Djordje NS

pre 9 godina

Sve, ali SVE što je izjavio je potpuno TAČNO! Zato su se odmah okomili ovi obožavatelji UEFALONE najprivilegovanijeg kluba kao i Messija Blaterovog ljubimca...
A ovi što pitaju Ronalda šta je na prvenstvu pokazao sa Portugalom neka probaju da odgovore na pitanje šta bi Messi uradio da igra sa takvom ekipom ili nekom sličnom?

jedan je messi

pre 9 godina

Koliko strucnjaka na temu Mesija i Argentine. Napraviste od Di Marije Maradonu, a momak odigrao jednu dobru utakmicu. Bez Mesija Argentina bi otisla kuci posle grupne faze, tako da taj vas fenomenalni Di Marija ne bi ni imao sansu da nesto pokaze. Pa Argentina je delovala uzasno i protiv Bosne i protiv Irana, i protiv Nigerije, i sve je to Mesi resio svojom magijom. Kako je igrao taj sjajni Maskerano u grupnoj fazi? Bio je rupa kao i ostatak odbrane. Pominjete repku Portugala i Argentine. Pa Mesi je doveo tim do finala golovima i asistencijama igrajuci sa Biljom, Perezom, i Gagom.. O cemu pisete vi? Miler? Momak koji u zivotu nije nikog predriblao, koji nije najbolji ni u svom timu. Nemacka je kao kolektiv igrala dobro, a osim Nojera nije imala nijednog spektakularnog pojedinca, jednostavno svi su odradili dobar posao. Rodrigez je igrao odlicno ali otisao kuci prerano. Mesi je bio sjajan, 4 pogotka, 2 direktne asistencije za gol, i ucestvovao je u akcijama kod dva preostala gola koja su gaucosi postigli. Uz to igrao daleko od svoje pozicije, zrtvovao se za tim.

Kosta

pre 9 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=893927#k13645238
Daj molim te zaobidji me. U nastavku sezone cemo da vidimo ko je ko, i ko je sta zasluzio!

uross

pre 9 godina

Dobar igrac ali mali covek, previse je sebican...jako sebican...nikad ne gleda tim vec samo sebe..kako u fudbalu tako i u zivotu, zato ga mnogi ne vole, jadno je sto je ovo izjavio.

Wlada

pre 9 godina

Mesi je cutao kad je ovaj prosle godine dobio zlatnu loptu ne uzevsi nijedan trofej, zbog koga je produzeno glasanje da bi mu namestili kasnije jer je igrao baraz..... a ovaj sad laje na sve strane, samo pokazuje koliko mrzi Mesija.

nuff said

pre 9 godina

Ako je neko zasticen kao beli medved to je zalizanko i njegov tim. Nazalost ovde vidimo da se sve leci osim kompleksa koje mu je mali carobnjak nabio... a tek ce!

retro

pre 9 godina

Rece covek koji kao da nije ni igrao na Mundijalu i cija je reprezentacija ispala jos u grupnoj fazi... (Mark, 30. avgust 2014 15:42)

I da je Ronaldo bio najgori na svetskom, izjava da Mesi nije zasluzio nagradu je sasvim na mestu. Kakve uopste ima veze sto je njegova reprezentacija ispala u grupnoj fazi ako ceo Svet misli da je nagrada poklonjena Mesiju? Vecni mrzitelji Ronalda.

Djordje NS

pre 9 godina

Sve, ali SVE što je izjavio je potpuno TAČNO! Zato su se odmah okomili ovi obožavatelji UEFALONE najprivilegovanijeg kluba kao i Messija Blaterovog ljubimca...
A ovi što pitaju Ronalda šta je na prvenstvu pokazao sa Portugalom neka probaju da odgovore na pitanje šta bi Messi uradio da igra sa takvom ekipom ili nekom sličnom?

tipka

pre 9 godina

@Djordje NS

Mesi je sam postigao 3 gola na SP-u i bez pomoci ijednog igraca Argentine tako da kakvu reprezentaciju ima Portugal, a nista bolju nema ni Argentina nema nikakve veze. Mesi sam resava utakmice dok je ocito da Ronaldo to ne moze

zz

pre 9 godina

Ne znam da li je Mesi zasluzio zlatnu loptu, ali znam da je Argentina bez Mesija tim za osminu-finala, a sa njim tim za finale. Jos da je igrao Di Marija, Nemci ne bi imali sta da traze. A ti se pokrij usima. Sve sto si uspeo da uradis na prvenstvu je da pogodis jedinog coveka koji je stajao u zivom zidu i promenis 2-3 frizure....

Rade89

pre 9 godina

(retro, 30. avgust 2014 17:13)

Ko je Ronaldo da prica da li je Mesi zasluzio ili nije, to je uradio zato sto ga mrzi i zato sto je Mesi izmislio fudbal za njega, ubica ga kompleksi koje mu je nabio Mesi!

mourinho

pre 9 godina

(Kostad, 30. avgust 2014 20:04) On je odigrao lose a nije dobio nagradu za najboljeg igraca, za razliku od Mesija koji je isto odigrao lose ali je dobio... i time potvrdio sve sumnje da fifa i uefa godinama simpatisu njega i njegov klub, uz silna ona krsenja pravila i zakona barselone! Mada realno, Ronaldo je igrao povredjen, a i da nije nema reprezentaciju za velika dela za razliku od Mesija.

zoki

pre 9 godina

za Elland road: Kako bre Nojeru da prosledi nagradu, gde nadje Nojera, majke ti, Ronaldo ga je napravio na konja na Alianz areni, onakvu golmansku blamazu nisam video godinama. Pa gde nadje Nojera, brate slatki??? Puno pozdrava od Zokija.

srBski"talenat"

pre 9 godina

Svi smo videli messi dao golove samo kad je igro dimaria, kao u barsa sa Iniestom i savi. A kakv ko ima kompleks smo videli kad je trazio da ima veca plata od C. Ronaldo a sezona katastrofa. Toliko o kompleksima a inace jedan je "Ibrakadabra" nek se javljaju kad bude dali makasom sa 30m ili lobuju galmana petom

cko

pre 9 godina

ne volim Ronalda, ali ni najmanje, ali kad je neko u pravu, ja priznajem... slažem se skroz s njim i mislim da Mesi nije zaslužio da bude proglašen najboljim igračem jer je stvarno bilo igrača koji su dosta više pokazali od njega... Rodrigez i Miler za klasu bili bolji.

Powerslave

pre 9 godina

Sad će da ga napadnu da je ovo rekao jer je ljubomorni zalizani homos koga pucaju kompleksi jer mu nije ni do kolena... a čovek je u suštini rekao istinu.

ej

pre 9 godina

Evo vidite u čemu je razlika između Mesija i Ronalda. Kada je FIFA samo zbog Ronalda produžila glasanje za zlatnu loptu i kada je Ronaldo dobio zlatnu loptu na početku godine, a još je pri tome jedini igrač koji je osvojio zlatnu loptu, a da nije ništa osvojio sa svojim klubom Mesi mu je bez obzira na to čestitao dok gledajte sada šta ovaj radi...

hamsik

pre 9 godina

Mesi resio 4 utakmice dao 3 direktna gola za pobede i jedan namestio na tanjir Di Mariji, a sta si ti uradio za svoju reprezentaciju kompleksasu?

TTTTTTTTTTTTTT

pre 9 godina

Hajde ne lupetajte,Messi se nije video u nokaut fazi na SP,zabio golove Iranu i Bosni i odma najbolji na svetu,najzaslužniji za prolaz Argentine u finale su bili Maskerano i Di Marija jer posle povrede Di Marije Argentina nije postigla nijedan gol.A ovo je izjavio u šali a novinari odmah iskoristili priliku i napisali šta se njima svidja.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Pa ni najzakletiji navijači Barselone i Argentine ne bi imali obraza da kažu da je Mesi zaslužio - jasno je da je to marketing i da je odlučeno mnogo ranije.

Bato

pre 9 godina

pa on je dobio zlatnu loptu a da nije uspeo da osvoji ni Miki Maus kup (kralja) za predhodnu sezonu.
a Messi je odveo sugavu Argentinu do finala svetskog prvenstva I na tom prvenstvu postigao pola golova svoje ekipe 4/8 na 4/7 meceva proglasen za igraca utakmice. e sad sto smo mi od njega videli I vise od toga I sto smo ocekivali vise to je nasa greska.

Daka

pre 9 godina

Kao prvo jel on uopste igrao na svetskom? A kao drugo, porediti Milera sa Mesijem je meni bas neukusno, porediti igraca koji uzme loptu predje 2,3 igraca i odlozi saigracu, kreira najvise sansi na sp, ima najvise driblinga na sp, da 4 gola i bude 4 puta man of match sa igracem koji nije najbolji igrac ni u svojoj rep(Nojer) i koji jedino sto ume je da da gol isprve i odigra loptu(ovim ne zelim da uvredim Milera kao igraca jer mi je bas gotivan) ali msm da je razlika u kvalitetu tu ogromna. A sto se tice Rodrigeza da nije ispao tako rano, mozda bi i dobio tu nagradu, ovako mu je dosta i ona jedna.

GGMU

pre 9 godina

Zasluzio je zlatnu loptu isto koliko i ti onu nagradu sto si dobio prije 2 dana. I jednog i drugog nigde nije bilo kada ih je najvise trebalo. Da Ramos nije postigao onaj gol u finalu Real ne bi ni osvojio LŠ

deki

pre 9 godina

cuj nije uradio dovoljno. svaki mec jedne bedne argentine je Messi direktno ili indirektno odlucio.. da su aguero higuain i palacio bilje igrali i messiju dali podrsku Arg bi bila prvak

rosonero

pre 9 godina

iako mislim da je mesi pored maradone najbolji svih vremena. on ipak realno govoreći nije zaslužio titulu , a što se tiče ronalda , čovek ima prava na svoje mišljenje i pravo da ga iskaže , a to što on nije igrao na sp i što mesiju ne može vodu nositi to je neka druga priča .

Her Zivota

pre 9 godina

Slazem se da nije zasluzio !! Nego mene interesuje da li je C Ronaldo najbolji fudbaler sveta za 2013 godinu i evo od skora najbolji fudbaler evrope za ovu proslu sezonu igrao na tom Svetskom Prvenstvu koje spominje ?? Posto vidim po raznim televizijama traze mu opravdanja tipa ''C Ronaldo nema dovoljno dobru reprezentaciju, nisu dovoljno jaki bla bla bla ''i ostala lupetanja, pa me interesuje da li je mozda Kostarika jaca od Portugala ili Grcka, SAD....

liga

pre 9 godina

messi je dobio tu nagradu iz marketinskih razloga.....messijev glavni sponzor je adidas koji ima ugovor sa fifom i za lopte,finalisti su nosili adidas dresove....adidas plati par miliona fifi da dodeli nagradu mesiju...sve da bi prodaja mesijevih dresova bila i dalje velika....nije to ni prvi ni podlednji put

Li Osvald

pre 9 godina

Tacno, nije zasluzio, ali bogami nisi ni ti! Sa najskuplje llacenim saigracima trebalo bi da si dao sto golova. Uzgred, pozdravio te Suarez....

simke

pre 9 godina

Igraj ti Ronaldo fudbal,novinari pokusavaju da izvuku od tebe neto lose u vezi sa Messijem....Ja sam veliki Messijev obozavalac,i za mene je on najbolji igrac svih vremena,ali respektujem Ronalda kao velikog igraca.

jedan je messi

pre 9 godina

Koliko strucnjaka na temu Mesija i Argentine. Napraviste od Di Marije Maradonu, a momak odigrao jednu dobru utakmicu. Bez Mesija Argentina bi otisla kuci posle grupne faze, tako da taj vas fenomenalni Di Marija ne bi ni imao sansu da nesto pokaze. Pa Argentina je delovala uzasno i protiv Bosne i protiv Irana, i protiv Nigerije, i sve je to Mesi resio svojom magijom. Kako je igrao taj sjajni Maskerano u grupnoj fazi? Bio je rupa kao i ostatak odbrane. Pominjete repku Portugala i Argentine. Pa Mesi je doveo tim do finala golovima i asistencijama igrajuci sa Biljom, Perezom, i Gagom.. O cemu pisete vi? Miler? Momak koji u zivotu nije nikog predriblao, koji nije najbolji ni u svom timu. Nemacka je kao kolektiv igrala dobro, a osim Nojera nije imala nijednog spektakularnog pojedinca, jednostavno svi su odradili dobar posao. Rodrigez je igrao odlicno ali otisao kuci prerano. Mesi je bio sjajan, 4 pogotka, 2 direktne asistencije za gol, i ucestvovao je u akcijama kod dva preostala gola koja su gaucosi postigli. Uz to igrao daleko od svoje pozicije, zrtvovao se za tim.

Kosta

pre 9 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=893927#k13645238
Daj molim te zaobidji me. U nastavku sezone cemo da vidimo ko je ko, i ko je sta zasluzio!