Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.07.2014.

12:16

LFC: Origi stigao, Marković sledeći

Vicešampion Engleske Liverpul postigao je dogovor sa Lilom oko transfera Divoka Origija, dok je transfer Lazara Markovića iz Benfike blizu realizacije.

Izvor:

Autor:

Default images

Kako prenosi BBC, 'Crveni' će za napadača velgijske reprezentacije izdvojiti deset miliona funti, dok će prelazak reprezentativca Srbije biti skuplji za 15 miliona.

Oba dolaska na Enfild usko su povezana sa, gotovo izvesnim, odlaskom prve zvezde ekipe Luisom Suaresom u Barselonu za 75 miliona funti.

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers prevashodno je želeo Aleksisa Sančesa kao rešenje za krilnu poziciju, ali, pošto će Čileanac završiti u redovima Arsenala, bivši igrač Partizana deluje kao realnija opcija.

Origi je pažnju na sebe skrenuo solidnim igrama na Svetskom kupu u Brazilu, gde su 'Đavoli' zaustavljeni u četvrtfinalu od strane Argentine. Napadač Lila bio je strelac pobedonosnog pogotka u trijumfu nad Rusijom.

S druge strane, naš internacionalac je imao sjajnu prvu sezonu u Portugaliji, osvojivši duplu krunu sa 'Orlovima', uz poraz u finalu Kupa UEFA od Sevilje.

Liverpul se posle pet godina pause vraća u Ligu šampiona, a tim je već pojačao dvojac Sautemptona – napadač Riki Lambert i veznjak Adam Lalana (ukupno 29 mil. £), kao i Emre Džan iz Leverkuzena (10 mil. £)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu