Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.05.2014.

19:21

Ibra: Šta će Mesi i CR7 pored mene

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović izjavio je da ’svecima’ nije potrebna još jedna velika zvezda dok je on u klubu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Poslednjih nedelja spekulisalo se da bi Pari Sen Žermen bio zainteresovan da dovede Lionela Mesija iz Barselone ili Kristijana Ronalda iz Reala ukoliko se ukaže prilika. Međutim, Šveđanin je jasno odgovorio šta misli o takvoj mogućnosti kada je upitan da li bi Parižani trebalo da angažuje nekoga od njih dvojice.

Zašto biste doveli Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana?“, rekao je Ibrahimović.

To nije prvi put da Ibrahimović sebe stavlja ispred dvojice fudbalera koji su poslednjih godina proglašavani za najbolje na svetu. Posle poraza Švedske od Ronaldovog Portugala u baražu za Svetsko prvenstvo u Brazilu, Ibrahimović je rekao da šampionat neće vredeti ništa bez njega.

Prethodno je, kada je Mesi nadmašio rekord po broju golova u jednoj godini, istakao da bi on postigao 90 pogodaka da mu sude kao Argentincu i Barseloni.

Ibrahimović se potom osvrnuo na eliminaciju Pari Sen Žermena od Čelsija u četvrtfinalu Lige šampiona. Parižani su izgubili od ’plavaca’ zbog golova u gostima, a Šveđanin nije igrao u revanšu zbog povrede. Kada je upitan da li bi ’sveci’ prošli dalje da je on igrao, našalio se:

Što se tiče mog ega, rekao bih da. Mislim da smo zahvaljujući rezultatu prvog meča mogli da prođemo dalje. Da je revanš bio malo drugačiji ili komplikovaniji, možda smo mogli da se nadamo“.

Poraz od Čelsija znači da Ibrahimoviću i dalje nedostaje trofej osvajača Lige šampiona, a iako ne smatra da bi to takmičenje moglo da definiše njegovu karijeru, 32-godišnji fudbaler Pari Sen Žermena se nada da će jednog dana osvojiti taj ’ušati’ pehar.

Da se sutra povučem, hne bih rekao: ’Nisam osvojio Ligu šampiona, tako da moja karijera ništa ne vredi’. Naprotiv, moja karijera je bila fantastična. Uživao sam u njoj, i dalje uživam. Moj omiljeni fudbaler je bio Ronaldo, ni on nije osvojio Ligu šampiona. Zato sam skroz opušten“, istakao je Ibrahimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu