Nova vest
Fudbal

Subota, 03.05.2014.

11:53

Rodžers: Džerard dobija novi ugovor

Kapitenu Liverpula Stivenu Džerardu biće ponuđen novi ugovor, potvrdio je u subotu menadžer Brendan Rodžers.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Džerard je uz Suaresa i Staridža ove sezone bio predvodnik Liverpula koji trenutno drži čelo Premijer lige, postigavši 13 golova na 32 utakmice.

Njegov sadašnji ugovor ističe 2015. godine, ali je Rodžers uveren da 33-godišnjak može doprineti klubu i u kasnijem periodu.

„Stiven će biti od onih za koje ćemo gledati da dobiju ugovor na leto. Imamo još godinu dana, ali verujem da Stiven može da igra i posle 2015. On je igrač koji je stvarno pokazao sve kvalitete ove sezone. Sledećeg leta imaće samo 34, a gledajući u budućnost, i dalje mislim da će biti ključan deo ovog tima“, rekao je Rodžers.

On je dodao da se kapiten odlično snašao u novoj ulozi na terenu i rekao da klub neće razmišljati mnogo, iako je već u četvrtoj deceniji života.

„On je dobio novu poziciju, ali se to ne primećuje u njegovoj igri. Njegova inteligencija je neverovatna i on svakodnevno napreduje. To je ona pozicija u kojoj je bio briljantan i kao igrač i kao kapiten, a ja želim da tako nastavi. Većina klubova, posebno onih velikih, smatra da treba dobro razmisliti od produžetku saradnje, kada igrač pređe određene godine. Ali, po mom mišljenju Stiven ima još mnogo toga da ponudi klubu i ja ga želim pored sebe, na terenu“, dodao je Rodžers.

Liverpul trenutno drži prvu poziciju na tabeli Premijer lige sa tri boda više od Mančester Sitija, ali i utakmicom više.

Džerard je celu svoju karijeru proveo na ’Enfildu’, postigavši 173 gola na 666 utakmica za ’crvene’ u svim takmičenjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu